lathe machine

Naon Mesin Lathe Logam? Anggo, Harti, Operasi, Bagian, Diagram

china engine lathe

Bubut Mesin Bubuka

Lathe Machine mangrupikeun jinis alat mesin anu paling seueur dianggo dina pembuatan mékanis. Mesin bubut nyatakeun sakitar 20% - 35% tina total jumlah alat mesin. Utamana ngolah rupa-rupa permukaan puteran (silinder jero sareng luar, permukaan kerucut, permukaan rotary ngawangun, sareng sajabana) sareng permukaan tungtung awak rotary. Sababaraha mesin bubut ogé tiasa ngolah permukaan anu diulirkeun.

Parabot anu dianggo dina bubut utamina nyaéta alat bubut. Éta ogé tiasa dianggo pikeun ngolah liang sapertos bor, reaming drives, dumpling knives, ogé alat utas sapertos keran sareng waos piring.

Horisontalbubut logamngagaduhan rupa-rupa téknologi. Éta tiasa ngolah seueur jinis permukaan, sapertos silinder batin sareng luar, kerucut, alur cincin, ngabentuk permukaan anu ngagiling, pesawat tungtung sareng sababaraha rupa benang. Éta ogé tiasa bor, ngagedéan, ngabandingkeun liang sareng knurl. Permukaan has anu tiasa diolah ku lathe horizontal dituduhkeun dina gambar.

lathe use

Gerak utama tinamesin bubutnyaéta gerak rotasi spindle, sareng gerak feed mangrupikeun gerak linier alat. Gebang biasana dikedalkeun ku gerakan pakakas per spindle, dina M / R. Nalika ngarobah thread, ngan aya hiji gerak utami majemuk, nyaéta gerak sekrup, anu tiasa diuraikan janten gerakan rotasi spindle sareng gerakan pakakas. Upami anjeun hoyong ngolah benang anu langkung gancang, atanapi anjeun ngagaduhan seueur bahan kerja kedah dihasilkeun sacara massalPipa CNC threading bubutmangrupakeun pilihan anu saé. Salaku tambahan, aya sababaraha gerakan bantu anu diperyogikeun dina mesin bubut. Salaku conto, pikeun ngolah wol kana ukuran anu diperyogikeun, mesin bubut ogé kedah ngagaduhan gerak motong (gerak motong biasana jejeg kana arah gerak pakan, sareng padamel ngalihkeun alat anu nganggo tangan dina bubut horisontal) . Sababaraha lathes ogé ngagaduhan gerakan longitudinal sareng gurat gancang tina wadah alat.

Parameter utama lathe horizontal nyaéta diameter puteran maksimum workpiece dina ranjang, sareng anu kadua panjang maksimum workpiece. Dua parameter ieu nunjukkeun ukuran wates maksimum workpiece mesin ku mesin bubut, sareng ogé ngagambarkeun ukuran alat mesin, sabab parameter utama nangtukeun jangkungna poros spindle tina rel pituduh awak lathe, sareng parameter utama kadua nangtukeun panjang ranjang lathe.

Komposisi lathes

Bubut horisontal utamina ngolah sababaraha jinis poros, bagian leungeun baju sareng disk. Bentukna ditingalikeun dina gambar, sareng kelompok utami na diwangun ku tilu bagian.
Komponén kalebet kotak spindle, wadah alat, buntut, kotak pakan, kotak slide sareng ranjang, jst.

what is lathe machine

Wangun bubut horisontal
1 huluna
2 wadah péso
3 buntut
4 kasur
5 suku ranjang katuhu
6 bar lampu
7 sekrup
8 kotak ngageser
9 suku kénca
10 kotak dahar
11 mékanisme roda gantung

I. Kotak spindle
Headtock dipasang kana tungtung kénca ranjang, sareng aci utama sareng mékanisme transmisi laju variabel dipasang di jero, sareng bahan damelna dijepit dina tungtung payun spindle ngalangkungan cuk. Fungsi headstock nyaéta ngadukung aci utami sareng ngirimkeun kakuatan kana poros utami ngalangkungan mékanisme transmisi kecepatan variabel, supados aci utama ngadorong benda kerja pikeun muter dina kecepatan anu diresepkeun pikeun ngawujudkeun gerak utami.

2. Panyekel alat
Panyekel alat dipasang dina rel alat tina ranjang sareng tiasa dipindahkeun sacara bujur sapanjang rel pituduh. Komponén wadah alat diwangun ku sababaraha lapisan panyekel alat. Fungsina nyaéta pikeun nge-clamp alat péngkolan pikeun gerak feed bujur, gurat atanapi serong.

3. Buntut
Buntutna dipasang dina rel alat pikeun ranjang sareng tiasa disaluyukeun sacara bujur sapanjang rel. Fungsina pikeun ngadukung workpiece panjang ku ujung luhurna, atanapi masang alat permesinan liang sapertos bit bor atanapi péso pangsit pikeun pemesinan liang. Pasang sakedik dina buntut, Bahan kerja tiasa dibor pikeun ngadamel fungsi bubut salaku mesin pangeboran radialIeuh.

4. Pesanggrahan
Tempat kasur dipasang dina suku kénca sareng kénca katuhu sareng fungsina pikeun ngadukung komponén utama sareng ngajaga posisi relatif atanapi lintasan nalika operasi.

5. Geser kotak
Kotak slide dilereskeun di handapeun wadah alat pikeun mindahkeun wadah alat babarengan dina arah bujur. Peranna nyaéta ngalirkeun kotak feed kana palang lampu.
Gerakan tina (atanapi screw lead) dikirimkeun ka wadah alat, ngamungkinkeun wadah alat pikeun ngahontal feed bujur, pakan gurat, gerakan gancang atanapi utas. Joystick dilengkepan ku sababaraha jinis girang atanapi tombol.

6. Kotak tuangeun
Kotak eupan dibereskeun ka sisi payun kénca ranjang, sareng ngagaduhan mékanisme ngarobih mékanisme pikeun ngarobih eupan motor atanapi kalungguhan benang mesin.

Léngkah operasi bubut

1. Pamariksaan sateuacan nyetir

1.1 Eusian diagram gajih mesin ku gajih anu pas.
1.2 Pariksa fasilitas listrik unggal departemén, gagang, bagian transmisi, alat panyalindungan sareng alat wates anu lengkep sareng dipercaya.
1.3 Masing-masing gear kedah dina posisi nol, sareng sabukna kedah ketat.
1.4 Permukaan ranjang teu kénging langsung nyimpen objék logam pikeun ngahindaran karusakan dina permukaan ranjang.
1.5 Bahan damel anu kedah diolah, henteu aya pasir anu leueur, nyegah keusik leutak murag kana angkot, sareng grinding rel panduan.
1.6 Sateuacan bahan damel dikempelkeun, uji coba bubut kosong kedah dilaksanakeun pikeun mastikeun yén sadayana normal sateuacan bahan damel tiasa dimuat.

2. Prosedur operasi

lathe cutting

2.1 Nalika workpiece na saé, mimitian pompa minyak pelumas heula, sahingga tekanan minyak tiasa ngahontal sarat tina alat mesin sateuacan ngamimitian.
2.2 Nalika nyaluyukeun operator bursa, nalika setir disaluyukeun, kakuatanana kedah dipotong. Saatos pangaluyuan, sadaya baud kedah diperketat, rengkuhna kedah dipiceun dina waktosna, sareng bahan damelna kedah dicandak kanggo operasi pengadilan.
2.3 Langsung saatos ngamuat sareng ngabongkarkeun workpiece, angkat rengkuh ngambang rengkuh caket sareng workpiece.
2.4 Pakem buntut sareng engkol tina alat mesin kedah diluyukeun kana posisi anu saluyu sareng kabutuhan pamrosésan, sareng diperketat atanapi dijepit.

2.5 Bahan damel, alat sareng perlengkapan kedah dipasang sacara aman. Alat kakuatan anu ngambang kedah ngalegaan bagian péso kana bahan damel pikeun ngamimitian mesin.
2.6 Nalika ngagunakeun pigura tengah atanapi wadah alat, pusatna kedah diluyukeun sareng dilumas sareng didukung.
2.7 Nalika ngolah bahan panjang, bagian anu nonjol di tukangeun spindle henteu kedah panjang teuing. Upami panjang teuing, pigura loading kedah dipasang sareng tanda bahaya kedah digantungkeun.
2.8 Nalika tuang, péso kedah caket damel pikeun nyegah tabrakan; laju angkot kudu rata. Nalika ngarobah alat, alatna kedah dina jarak anu pas tina bahan damel.
2.9 Alat motong kedah diikat, sareng panjang alat péngkolan umumna henteu langkung ti 2,5 kali kandel péso.
2.1.0 Nalika mesin bagian ékséntrik, perlu aya timbang beurat anu saluyu pikeun nyaimbangkeun pusat gravitasi cuk sareng laju kendaraan kedahna pas.
2.1.1. Upami kartu saluareun bahan damel di luar pesawat, tindakan pelindung kedah dilaksanakeun.
2.1.2 Pangaturan setelan alat kedah lambat. Nalika ujung pakakasna 40-60 mm jauh tina posisi pengolahan bahan kerja, manual atanapi feed kerja kedah dianggo tibatan feed langsung.
2.1.3 Nalika ngasah workpiece nganggo file, wadah pakakas kedah ditarik deui ka posisi anu aman. Operator kedah nyanghareupan cuk ku panangan katuhu di payun sareng panangan kénca di tukang. Bahan damel kalayan alur konci dina permukaan henteu kénging diolah nganggo file.
2.1.4 Nalika bunderan luar tina bahan kerja digosok ku kaén anu abrasif, operator kedah hurungkeun dua tungtung kaén abrasif numutkeun sikep anu parantos ditangtoskeun dina tulisan di luhur. Entong nganggo ramo pikeun nahan lawon anu kasar pikeun ngagosok liang jero.
2.1.5 Nalika pakakasna sacara otomatis dipindahkeun, wadah alat leutik kedah diluyukeun janten siram kalayan dasarna pikeun nyegah dasar tina nabrak cuk.
2.1.6 Nalika motong karya ageung atanapi beurat atanapi bahan, sangu mesin anu cekap kedah ditingalkeun.

3. Operasi parkir

3.1 Pareuman kakuatan jeung cabut bahan gawena.
3.2 Masing-masing gagang digolongkeun kana posisi nol, sareng pakakasna diberesihan sareng diberesihan.
3.3 Pariksa kaayaan unggal alat panyalindungan.