Naon panto kaamanan didamel?

security door

Pikeun ngagaduhan kamampuan anti maling, panto anti maling kedah ngalangkungan prosés produksi anu rumit sareng ketat.
1. motong plat
2. Embossing piring jero rohangan
3. Bingkai jero embossing
4. Punching
5. Pelacuran
6. Ngabengkok
7. Las bagian leutik
8. Fosfat
9. Ngempelkeun
10. Nyemprotkeun plastik
11. Mindahkeun percetakan

11 prosés presisi diperyogikeun :

1. Pelat motong: prosés motong mangrupikeun tautan anu penting pisan dina produksi panto. Laju motong sareng kualitas langsung mangaruhan kamajuan produksi sareng kualitas panto kaamanan. Dina produksi anu saéstuna, perlu milih mesin gunting anu cocog numutkeun kandel pelatna, supados ulah langkung teukteukan kandelna. Sabeulah luhur mesin gésér dipasang dina wadah alat, sareng sabeulah handap dipasang dina méja. Sateuacan lebet kana mesin gésér, sudut piring kedah diluyukeun sareng dilereskeun ku perlengkapan pikeun ngirangan distorsi piring, supados kéngingkeun workpiece anu bermutu.
2. Pelat pelat embossing: numutkeun pola embossing anu dirancang, paéh didamel, sareng tonase ageung, luhur méja alit sareng presisi tinggi tilu balok sareng dalapan kolommesin pencét hidrolikdipaké pikeun gancang emboss piring baja digulung tiis-digulung atanapi pelat beusi. Nalika embossing, ring pinggir dianggo pikeun mencét periphery piring, teras pola anu dipikahoyong diala ku mencét inti paéh luhur sareng handap. Ku ngarobah inti kapang, mesin tiasa dianggo pikeun mencét sababaraha pola, sareng épék embossing saé, pola na jelas sareng indera tilu diménsi kuat. Tekanan kerja, pencét speed sareng stroke tina tilu balok dalapan kolom pencét hidrolik tiasa disaluyukeun dina kisaran parameter anu parantos ditangtoskeun numutkeun syarat prosés. Mesin na gaduh mékanisme kakuatan bebas sareng sistem listrik, sareng ngadopsi tombol kontrol terpusat, anu tiasa ngawujudkeun tilu modeu operasi: manual, semi-otomatis sareng otomatis. Éta tiasa ngawujudkeun dua modus mencét: konstan tekanan sareng rentang tetep. Operasi saderhana sareng merenah, sareng mesinna hémat énergi sareng éfisién.
3. Door frame embossing: anggo tipe frame gantry hidrolik pencét sareng panto frame embossing kapang kanggo mencét pikeun kéngingkeun pola anu diperyogikeun. Mesin bingkai panto embossing ngadopsi struktur kabuka, anu ékonomis sareng praktis. Kontrol hidrolik ngadopsi sistem klep kartrid terpadu pikeun ngirangan titik embun. Éta ngagaduhan tindakan anu dipercaya, umur panjang, kakuatan anu hadé sareng kaku, sareng penampilan anu saé.
4. Punching: punch sareng 25t, 35t punch press. Saatos piring dilereskeun dina punch, prosés peninju liang konci utama, sisi konci, liang cecekelan, liang panto, liang konci sisi sareng liang panon ucing parantos réngsé dina urutan pikeun mastikeun posisi anu akurat sareng ukuran anu akurat.
5. Slotting: numutkeun sarat desain produk panto anti maling anu sanés, piring disimpen dina mesin slot panto anti-maling otomatis pikeun nempatkeun posisi anu parantos ditangtoskeun tina engsel tina panto anti maling.
6. Bending: nempatkeun panto panto sareng bingkai panto dina workbench mesin bending hidrolik, pencét sareng pelat mencét, pilih lekukan bending, atur stroke, sareng kumplit prosés bending tina permukaan panto sareng panto panto saatos sababaraha kali pengulangan .
7. Las bagian leutik: prosés las listrik dilaksanakeun pikeun bagian leutik dina panto anti-maling anu kedah prétét dina produksi awal, kalebet pelat tetep engsel, pelat panyegelan luhur sareng handap, kotak konci utama sareng bagian sanésna.
8. Fosfat: pelat waja dilebetkeun kana larutan acar sareng fosfat. Saatos degreasing, soaking, acar, fosfat sareng prosés sanésna, lapisan pilem panyalindungan fosfat kabentuk dina permukaan panto anti-maling, supados mastikeun yén piring na henteu karat sateuacan disemprot, supados tiasa nyemprotkeun palastik.
9. Gluing: eusian celah di antara panto panto payun sareng tukang ku kertas honeycomb, katun tahan seuneu sareng bahan-bahan keusikan anu sanés, sareng nganggo mesin mencét panas multi-lapisan pikeun lem panel panto supados bentukna.
10. Nyemprotkeun plastik: ngagunakeun tegangan listrik listrik anu statis, poliéster, epoxy sareng lapisan polimér sanés disemprotkeun dina permukaan panto anti maling saatos fosfat pikeun ngawangun lapisan lapisan pelindung tahan korosi.
11. Mindahkeun percetakan: nyemprotkeun "transfer bubuk" khusus dina permukaan panto kaamanan, lem sareng témpél mindahkeun kertas. Saatos 20 menit jam 165 ℃, lapisan palapis anu kuat, tahan korosi, rumit sareng éndah kabentuk.
12. Warna bakar: gantung panto anti maling sareng kirimkeun kana oven dina gilirannana kanggo pembakaran warna suhu luhur, supados ngalereskeun pangaruh semprot sareng transfer, sareng ningkatkeun kamampuan anti luntur tina permukaan panto anti maling.
13. Diberesihkeun: panto anti-maling kedah leres-leres dibersihkeun, sareng résidu tina prosés samemehna kedah dicabut, teras produkna bakal dipak sareng dikirimkeun sacara formal.

Ayeuna, pasar panto Kaamanan aya dina jangka waktu transisi "tina kuantitas kana kualitas". Tina sudut pandang makro, dina stimulasi ningkatna konsumsi sareng urbanisasi, prospek pasar panto anti maling téh lega. Tina sudut pandang mikro, kalayan ningkatna kontinyu kasadaran kasalametan masarakat sareng paménta kaamanan, produk panto anti-maling anu saé sareng kualitas luhur pasti bakal menonjol sareng mawa lumayan "kaleuwihan kauntungan" pikeun perusahaan produksi. Salaku dasar produksi, garis leungitna produksi modéren sareng propésional tina panto anti maling bakal janten "kabutuhan" perusahaan produksi ieu.