Ménta AUTA


    Mesin panggilingan nangtung nangtung

    Mesin panggilingan tipe tuur nangtung nyaéta mesin tujuan umum anu tiasa dianggo dina rupa-rupa. Dipasang ku pameunteu, silinder, sisi, bevel sareng pemotong panggilingan anu dibentuk, mesin cocog pikeun ngolah permukaan anu rata, condong, slot sareng roda gigi dina rupa-rupa padamelan anu sanés. Dilengkepan aksésoris opsional, sapertos méja puteran sareng ngabagi sirah, mesin tiasa dianggo pikeun ngolah serbaguna. Mangrupikeun alat mesin anu idéal pikeun prosés mesin, pangropéa, instrumen, paéh sareng kapang.

    Karakteristik Mesin

    ● Cara seser sareng ground slide mastikeun akurasi tinggi.
    ● Kalayan kakuatan motor anu luhur sareng kecepatan jangkauan lega, mesin adaptasi kana motong kecepatan tinggi nalika nganggo pemotong paduan anu hésé.
    ● Kalayan transmisi gear dina awak mesin sareng platform angkat, mesinna cukup kaku pikeun ngasuh tugas berat.
    ● Sistem pendingin sareng pelumasan lengkep.
    ● Parabot DRO nyaéta opsional.
    ● Sirah puter 360 derajatPertanyaan?Masihan urang nelepon kana + 86-15318444939, sareng ngobrol sareng salah sahiji ahli ahli kami.Anjeun ogé tiasa ngeusian formulir kontak kami.

    Ukuran méja (mm): 1250 * 360
    Perjalanan méja (mm): 400 * 600 * 320
    Motor utama (kw): 4kw
    Max. sudut puteran tabel: 45 °

    Kamampuhan Suplai: 200 Set / Sét per Bulan
    Palabuhan: Qingdao / Shanghai

    Ukuran méja (mm): 1320 * 320 1800 * 420
    Perjalanan méja (mm): 800 * 300 * 410 1200 * 360 * 470
    Motor utama (kw): 7.5 / 11kw
    Max. sudut puteran tabel: 45 °

    Kamampuhan Suplai: 200 Set / Sét per Bulan
    Palabuhan: Qingdao / Shanghai

    Ukuran méja (mm): 1320 * 320/1700 * 400
    Perjalanan méja (mm): 700 * 255 * 370/900 * 315 * 385
    Motor utama (kw): 7.5 / 11kw
    Max. sudut puteran tabel: 45 °

    Kamampuhan Suplai: 200 Set / Sét per Bulan
    Palabuhan: Qingdao / Shanghai

    Ukuran méja (mm): 2000 * 425
    Perjalanan méja (mm): 1200 * 410 * 450
    Motor utama (kw): 11kw
    Max. sudut puteran tabel: 45 °

    Kamampuhan Suplai: 200 Set / Sét per Bulan
    Palabuhan: Qingdao / Shanghai

    Ukuran méja (mm): 1600 * 320
    Motor utama (kw): 7.5kw
    Sudut puter dina sirah puter: ± 360 °
    Max. sudut puteran tabel: 45 °

    Kamampuhan Suplai: 200 Set / Sét per Bulan
    Palabuhan: Qingdao / Shanghai

    Ukuran méja (mm): 1630 * 360
    Motor utama (kw): 4kw
    Sudut puter dina sirah puter: ± 360 °
    Max. sudut puteran tabel: 45 °

    Kamampuhan Suplai: 200 Set / Sét per Bulan
    Palabuhan: Qingdao / Shanghai

    Ukuran méja (mm): 1250 * 360
    Motor utama (kw): 2.2kw
    Sudut puter dina sirah awivel: ± 360 °
    Max. sudut puteran tabel: 45 °

    Kamampuhan Suplai: 200 Set / Sét per Bulan
    Palabuhan: Qingdao / Shanghai

    Ukuran méja (mm): 1270 * 260
    Motor utama (kw): 3kw
    Sudut puter dina sirah puter: ± 360 °
    Max. sudut puteran tabel: -

    Kamampuhan Suplai: 200 Set / Sét per Bulan
    Palabuhan: Qingdao / Shanghai

    Ukuran méja (mm): 1120 * 260
    Motor utama (kw): 2.2kw
    Sudut puter dina sirah puter: ± 360 °
    Max. sudut puteran tabel: -

    Kamampuhan Suplai: 200 Set / Sét per Bulan
    Palabuhan: Qingdao / Shanghai

    Ukuran méja (mm): 1250 * 320
    Motor utama (kw): 3kw
    Sudut puter dina sirah puter: ± 360 °
    Max. sudut puteran tabel: ± 45 °

    Kamampuhan Suplai: 200 Set / Sét per Bulan
    Palabuhan: Qingdao / Shanghai

    Quote kuring

    Anjeun teu gaduh barang dina daptar tarip anjeun.

    Hubungan

    Jam Buka:
    Senén / Minggu
    24 Jam

    + 86-15318444939

    Sales@tsinfa.com

    WEBSHOP

    • 100+ Pagawé terampil propésional.
    • Harga Sedeng
    • 15+ taun pangalaman
    • Kontrol Kualitas
    • Pangiriman gancang