Ménta AUTA


    Mesin Universal panggilingan CNC XK6150HS

    Dina hover ka kamar

    Mesin tiasa dianggo duanana pikeun panggilingan nangtung sareng panggilingan horisontal, kalayan lampiran anu saluyu, éta ogé tiasa ngagiling sababaraha permukaan puteran sareng alur, sareng sajabana. Dua bagéan sirah cutter revolve ngamungkinkeun spindle pikeun ngurilingan sareng ngarobih sudut mana waé, sareng ngagiling bagian rumit kalayan multi-sudut sareng multi-rupa ku hiji waktos dicekel. Mangrupikeun alat-alat mesin anu idéal pikeun industri pembuatan mékanika, kapang, mobil sareng motor.

                        

    Kamampuhan Suplai: 200 Set / Sét per Bulan
    Palabuhan: Qingdao / Shanghai

    SPESIFIKASI

    1. Tata perenah sakabeh mesin ngadopsi struktur angkat ram, ram dipaké pikeun gerak gurat, sareng platform angkat dianggo pikeun bujur sareng angkat gerakan.
    2. Konpigurasikeun sirah panggilingan universal pikeun ngawujudkeun mesin universal hémisfér nangtung, horisontal sareng payun.
    3. Ganda kolom pituduh bantu disusun di payuneun platform angkat, sareng jarak antara kolom pituduh dobel ageung, anu ningkatkeun kestabilan sadaya mesin.
    4. Konpigurasikeun sistem CNC kana bagian mesin kalayan kontur rumit sareng rongga.
    5. spindle ieu disetir ku motor servo, digabungkeun sareng pergeseran gear tinggi na low, régulasi speed stepless dina gear, rentang kakuatan konstan lega, torsi speed low tinggi, ciri mékanis alus tur operasi merenah.
    6. Éta tiasa diolah ku sababaraha prosés sapertos panggilingan, pikaboseneun sareng pangeboran, sareng seueur dianggo dina sababaraha bidang mesin sareng ékspérimén ngajar.

    Nami Unit XK6150HS XK6260HS
    Ukuran méja mm 500 × 1650 600 × 2000
    T Slot 5-18-80 5-18-100
    Jarak ti irung spindle kana méja mnt mm 80 100
    maks mm 580 630
    Perjalanan méja Sumbu Y mm 650 650
    Sumbu Z mm 500 530
    Sumbu X mm 1300 1500
    Taper spindle 7: 24 dina 50 7: 24 dina 50
    Kisaran speed spindle jengkol rpm 10 ~ 1600 10 ~ 1600
    pangkat 2, stepless 2, stepless
    X 、 Y 、 Z Rentang tuang m / mnt 2 2
    X 、 Y 、 Z gerakan gancang m / mnt 6/6/4 6/6/4
    Kakuatan motor utama kw 7.5 (11) 11
    X 、 Y 、 Z Motor Torsi Nm 15 15
    akurasi posisi mm ± 0,02 / 300 ± 0,02 / 300
    Akurasi posisi anu teras-terasan mm ± 0,01 / 300 ± 0,01 / 300
    Beurat mesin T 4.2 5.5
    Max Beban beurat Kg 800 1000

    Ménta AUTA

    Hubungan

    Jam Buka:
    Senén / Minggu
    24 Jam

    + 86-15318444939

    Sales@tsinfa.com

    Quote kuring

    Anjeun teu gaduh barang dina daptar tarip anjeun.

    Hubungan

    Jam Buka:
    Senén / Minggu
    24 Jam

    + 86-15318444939

    Sales@tsinfa.com

    WEBSHOP

    • 100+ Pagawé terampil propésional.
    • Harga Sedeng
    • 15+ taun pangalaman
    • Kontrol Kualitas
    • Pangiriman gancang