Ménta AUTA


    Turret Milling Machine nangtung & Horisontal

    Mesin tiasa dianggo duanana pikeun panggilingan nangtung sareng panggilingan horisontal, kalayan lampiran anu saluyu. Pabrik silinder, pabrik sapotong buleud, pabrik bentuk sareng pabrik tungtung tiasa dipasang dina liang kerucut pangsi utama mesin, anu cocog pikeun ngolah permukaan pesawat , pesawat serong, alur, liang, gir tina sagala jinis samll, bagian sedeng. Pamaké tiasa milih sirah pamisah universal pikeun ngolah alur benang Ieu alat-alat mesin anu idéal pikeun industri pembuatan mékanika, kapang, mobil sareng motor. Tsinfa mangrupikeun pemasok & produsen mesin panggilingan turret di Cina.

    ● Pigura mesin ngagaduhan ribbing anu beurat sareng kaku torsional
    ● lega. Cara pituduh anu kaku, atos mastikeun stabilitas maksimum sareng akurasi konstan
    ● Sadaya gir na poros dikeras sareng dikurilingan
    ● Sadaya komponén listrik didamel ku pabrik ngarah
    ● Eupan otomatis sareng feed gancang dina sadaya 3 sumbu
    ● Panel kontrol dipasang dina boom swivel pikeun posisi optimal
    ● pelumasan Pusat pikeun operasi pangropéa rendah

    Peryogi cutatanana?Masihan urang nelepon kana + 86-15318444939, sareng ngobrol sareng salah sahiji ahli ahli kami.Anjeun ogé tiasa ngeusian formulir kontak kami.

    Mesin panggilingan turret ram nangtung pikeun dijual:

    Gambar & spésifikasi:

    Kamampuhan Suplai: 200 Set / Sét per Bulan
    Palabuhan: Qingdao / Shanghai
    Kamampuhan Suplai: 200 Set / Sét per Bulan
    Palabuhan: Qingdao / Shanghai

    Video operasi mesin panggilingan Turret:

    Produk mesin panggilingan anu aya hubunganana:

    Ukuran méja (mm): 1600 * 320
    Motor utama (kw): 7.5kw
    Sudut puter dina sirah puter: ± 360 °
    Max. sudut puteran tabel: 45 °

    Kamampuhan Suplai: 200 Set / Sét per Bulan
    Palabuhan: Qingdao / Shanghai

    Ukuran méja (mm): 1600 * 360
    Motor utama (kw): 4kw
    Sudut puter dina sirah puter: ± 360 °

    Kamampuhan Suplai: 200 Set / Sét per Bulan
    Palabuhan: Qingdao / Shanghai

    Ukuran méja (mm): 1250 * 360
    Motor utama (kw): 2.2kw
    Sudut puter dina sirah awivel: ± 360 °
    Max. sudut puteran tabel: 45 °

    Kamampuhan Suplai: 200 Set / Sét per Bulan
    Palabuhan: Qingdao / Shanghai

    Ukuran méja (mm): 1120 * 260
    Motor utama (kw): 2.2kw
    Sudut puter dina sirah puter: ± 360 °
    Max. sudut puteran tabel: -

    Kamampuhan Suplai: 200 Set / Sét per Bulan
    Palabuhan: Qingdao / Shanghai

    Ukuran méja (mm): 1250 * 320
    Motor utama (kw): 3kw
    Sudut puter dina sirah puter: ± 360 °
    Max. sudut puteran tabel: ± 45 °

    Kamampuhan Suplai: 200 Set / Sét per Bulan
    Palabuhan: Qingdao / Shanghai

    Naon mesin panggilingan turret?
    Mesin panggilingan Turret mangrupikeun jinis mesin panggilingan, anu mimitina didamel dina abad ka-19. Sigana mah turret sareng ngagaduhan nami. Éta kalebet daérah alit, ngagaduhan kaku anu saé sareng seueur fungsi. Éta cocog pikeun ngolah sababaraha bahan damel alit, khususna pikeun industri kapang. Mampuh permukaan panggilingan, liang pangeboran, jalan tol, ditambah tabel puteran atanapi sirah indéks pikeun mesin hélik. Sumbu horisontal tiasa dipilih dina kolom pikeun ngawujudkeun fungsi panggilingan horisontal.

    Jinis balok mesin panggilingan tiasa ngayun ti sisi ka sisi, ogé katelah mesin panggilingan, mesin panggilingan panangan radial. Sirah panggilingan tiasa diputer kénca sareng katuhu, sareng bulak-balik, kusabab fitur strukturna ieu, sahingga jajaran mesin na tiasa dilegaan.

    Bagian mesin panggilingan Turret

    Dasar: Dijieunna tina casting anu ngadukung beurat mesin mesin panggilingan bari nyimpen cairan motong. Dibereskeun dina taneuh pikeun nyetél alat mesin.

    Kolom: kolom dipasang dina dasar, kalayan kotak kontrol listrik di sisi, rel pituduh di payun, sareng méja pemasangan. Éta komponén anu penting pisan

    Méja damel: Méja damel kedah ngolah T-alur sareng ngalereskeun workpiece ngalangkungan T-bolt

    Sekrup kalungguhan: sekrup timah nyurungkeun nut pikeun nyetir gerak méja, biasana 3, anu masing-masing tanggel waler pikeun gerak sumbu XYZ 3.

    Alat walker: Upami teu aya alat walker, rotasi tabel peryogi rotasi manual pikeun handwheel. Alat alat leumpang tiasa ngawujudkeun pakan otomatis gancang, ngahémat tanaga tanaga sareng ningkatkeun éfisiénsi

    Sirah panggilingan: salah sahiji bagian anu paling penting tina mesin panggilingan, kaku tina sirah panggilingan langsung nangtoskeun pangaruh mesin. Cutter dipasang dina sirah panggilingan, sirah panggilingan diputer, drive cutter kana muterkeun, sareng ngolah bahan damel.

    Motor: Motor utama nyetir rotasi spindle. Angkat motor nyetir méja pikeun mindahkeun luhur jeung ka handap.

    Tampilan digital: jarak anu obah diukur ku penguasa tampilan digital sareng dipajang dina layar LCD pikeun genah operator

    Mesin panggilingan Turret pikeun dijual
    Mesin panggilingan Turret salaku mesin panggilingan alit, hargana murah pisan. Harga rujukan kisaran nyaéta sakitar 3000-9000USD. Tangtosna, sakapeung bakal aya sababaraha ukuran promosi, sapertos harga diskon atanapi lampiran tambahan. Anjeun kedah konsultasi ka salesman pikeun situasi anu khusus.

    Manual operasi mesin panggilingan Turret

    File manual operasi relatif ageung, anjeun tiasa naroskeun staff penjualan.

    Quote kuring

    Anjeun teu gaduh barang dina daptar tarip anjeun.

    Hubungan

    Jam Buka:
    Senén / Minggu
    24 Jam

    + 86-15318444939

    Sales@tsinfa.com

    WEBSHOP

    • 100+ Pagawé terampil propésional.
    • Harga Sedeng
    • 15+ taun pangalaman
    • Kontrol Kualitas
    • Pangiriman gancang