Ménta AUTA


    Surface Grinding Machine TSA40100

    1
    2
    3
    4
    5
    1

    Struktur simetri sampurna anu dirancang kalayan leres diasuransikeun mesin anu cocog pisan pikeun ngagiling presisi. Adang ngajantenkeun gerakan silang disetir ku motor AC, méja damel ngajantenkeun gerakan anu disetir ku dydrau, sareng spindle ngadamel gerakan élévgasi sareng disetir ku manual (M series), AC motor (R series), atanapi motor servo AC (A series)

    2

    Panel kontrol anu dirancang kalayan hadé sareng struktur muter dua arah, ngajantenkeun operator ngagaduhan posisi kerja anu cocog pisan gampang, ningkatkeun éfisiénsi damel.

    3

    Pangwangunan kolom ganda témbok, nyayogikeun bantalan kaku pikeun spindle grinding. Penjaga waja katutup dilengkepan pikeun mayungan motor spindle sareng jalan pituduh, anu ngajantenkeun kolom aman sareng éndah.

    4

    Kontrol listrik anu aman sareng dipercaya, sistem panyalindungan interlocking kaamanan, didesain numutkeun ka sarat listrik tegangan CE anu rendah.

    5

    Pitunjuk dilapis ku turcite saatos tangan presisi dikikis, gerak lancar sareng jaga akurasi sareng umur panjang.

                        

    Kamampuhan Suplai: 200 Set / Sét per Bulan
    Palabuhan: Qingdao / Shanghai

    URAIAN

    Struktur simetri sampurna anu dirancang kalayan leres diasuransikeun mesin anu cocog pisan pikeun ngagiling presisi. Adang ngajantenkeun gerakan silang disetir ku motor AC, méja damel ngajantenkeun gerakan anu disetir ku dydrau, sareng spindle ngadamel gerakan élévgasi sareng disetir ku manual (M series), AC motor (R series), atanapi motor servo AC (A series)

    Panel kontrol anu dirancang kalayan hadé sareng struktur muter dua arah, ngajantenkeun operator ngagaduhan posisi kerja anu cocog pisan gampang, ningkatkeun éfisiénsi damel.

    Pangwangunan kolom ganda témbok, nyayogikeun bantalan kaku pikeun spindle grinding. Penjaga waja katutup dilengkepan pikeun mayungan motor spindle sareng jalan pituduh, anu ngajantenkeun kolom aman sareng éndah.

    Stasion hidrolik mandiri dirakit sareng pendinginan hawa, ngajalankeun stabil kalayan naékna suhu leutik, nyayogikeun kakuatan anu cekap pikeun ngagiling presisi.

    Kontrol listrik anu aman sareng dipercaya, sistem panyalindungan interlocking kaamanan, didesain numutkeun ka sarat listrik tegangan CE anu rendah.

    Pitunjuk dilapis ku turcite saatos tangan presisi dikikis, gerak lancar sareng jaga akurasi sareng umur panjang.

    SPESIFIKASI

    Model / Pedaran Unit TSA-30100M TSA-4080M TSA-40100M
    TSA-30100R TSA-4080R TSA-40100R
    TSA-30100A TSA-4080A TSA-40100A
    Ukuran méja (w × L) mm 305 × 1020 406 × 813 406 × 1020
    Max. perjalanan bujur mm 1130 910 1130
    Max. perjalanan silang mm 340 450 450
    Max. jarak ti spindle

    tengah nepi permukaan méja

    mm 580 580 580
    Ukuran cuk magnét mm 300 × 1000 400 × 800 400 × 1000
    Laju gerakan méja bujur m / mnt 7 ~ 23
    Méja melintang

    gerakan

    eupan sakedapan mm / stroke 0,1 ~ 8
    Laju gancang mm / mnt 990
    Tuang tina kabayang leungeun mm / div. 0,02
    Sirah kabayang

    gerakan nangtung

    Otomatis turun eupan mm ――― (modeu M / R) 0,005 / 0,01 / 0,02 /

    0,03 / 0,04 / 0,05 (Ngan pikeun modél)

    Laju gancang mm / mnt ――― (M mode) 610 (Ngan pikeun modél Sunda)

    480 (Ngan pikeun modél)

    Tuang tina kabayang leungeun mm / div. 0,005
    Roda ngagiling Laju rpm 1450 (50Hz) 、 1750 (60Hz)
    Ukuran (OD × W × ID) mm 350 × 40 × 127
    Motor Spindle kW 4
    Motor pompa hidrolik kW 2.2
    Motor pompa tiis kW 0,125
    Ngaronjatkeun motor kW ――― (Modeu M) 0.25 (Modeu Sunda)

    0,5 (Modél, motor servo)

    Motor eupan silang kW 0,04
    Max. kapasitas loading méja

    (Kalebet cuk magnét)

    kg 400 500 600
    Ruang lantai (L × W) cm 440 × 220 360 × 240 440 × 240
    Beurat kotor kg 3200 3400 3600
    Diménsi pakét (L × W × H) cm 295 × 222 × 221 285 × 227 × 221 295 × 227 × 221

    1.M hartosna: pakan intermittent otomatis dina transverse, transmisi hidrolik dina bujur, manual dina nangtung.
    2.R hartosna: pakan intermittent otomatis dina transverse, transmisi hidrolik dina bujur, gerakan gancang dina nangtung.
    3.A hartosna: pakan intermittent otomatis dina transverse, transmisi hidrolik dina bujur, PLC auto grinding controller sareng servo motor dilengkepan sareng head wheel auto down feed

    AKSESORI

    Asesoris Standar:
    Tank coolant
    Chuck magnét elektro standar
    Balancing arbor
    Flange kabayang
    Ékstrak kabayang
    Leveling ngaganjel sareng baud
    Kotak alat sareng alat
    Roda grinding standar
    Lampu damel
    Stand dresser kabayang
    (henteu kalebet pena inten)
    Ngawangun dina éléktron listrik chuck controller
    PLC otomatis grinding controller (ngan ukur pikeun modél A)

    Asesoris Pilihan:
    Ngimbangan saimbang
    Kolektor lebu
    Tangki pendingin kalayan pamisah magnét
    Tangki coolant kalayan saringan kertas
    Coolant sareng pamisah magnét sareng saringan kertas
    Ganti baju paralel
    Kontroler chuck magnét mewah
    Pakéan universal
    Lemari radius & sudut
    Dresser sinus
    Maca digital

    Ménta AUTA

    Hubungan

    Jam Buka:
    Senén / Minggu
    24 Jam

    + 86-15318444939

    Sales@tsinfa.com

    Quote kuring

    Anjeun teu gaduh barang dina daptar tarip anjeun.

    Hubungan

    Jam Buka:
    Senén / Minggu
    24 Jam

    + 86-15318444939

    Sales@tsinfa.com

    WEBSHOP

    • 100+ Pagawé terampil propésional.
    • Harga Sedeng
    • 15+ taun pangalaman
    • Kontrol Kualitas
    • Pangiriman gancang