Ménta AUTA


    Manual Surface Grinding Machine M618

    Dina hover ka kamar

                        

    Kamampuhan Suplai: 200 Set / Sét per Bulan
    Palabuhan: Qingdao / Shanghai

    URAIAN

    Precision grinding built-in electro spindle dijalankeun dina perawatan-gratis, dukungan ku preload bantalan bola sudut sudut presisi tinggi.
    Ranjang mesin, méja sareng kolom mangrupikeun potongan casting kelas tinggi, anu nyayogikeun dasar anu kuat. Slideway nyaéta jas sareng TF tiasa dianggo merial sareng presisi manual anu dibongkar.
    Cara pituduh baja anu atos sareng bal ngagugulung (didamel di Taiwan) struktur diadopsi dina sumbu X, kalayan gerak lancar, akurasi tinggi sareng umur panjang.
    Sekrup presisi tinggi sareng sekrup kalungguhan nangtung dilakukeun di Taiwan.

    1
    2
    3
    4
    1

    Precision grinding built-in electro spindle dijalankeun dina perawatan-gratis, dukungan ku preload bantalan bola sudut sudut presisi tinggi.

    2

    Ranjang mesin, méja sareng kolom mangrupikeun potongan casting anu luhur, anu nyayogikeun dasar anu kuat. Slideway nyaéta jas sareng TF tiasa dianggo merial sareng presisi manual anu dibungkus.

    3

    Cara pituduh baja anu atos sareng bal ngagugulung (didamel di Taiwan) struktur diadopsi dina sumbu X, kalayan gerak lancar, akurasi tinggi sareng umur panjang.

    4

    Sekrup presisi tinggi sareng sekrup kalungguhan nangtung dilakukeun di Taiwan.

    SPESIFIKASI

    Spésifikasi
    ITEM / MODEL M618 M818
    Ukuran méja W * L mm 150 * 450 (6 "* 18") 200 * 450 (8 "* 18")
    Maks. Ukuran grinding W * L mm 160 * 470 220 * 470
    Max.jarak tina méja ka pusat spindle mm 450
    Ukuran cuk magnét mm 150 * 400 200 * 400
    Stroke méja belah kénca sareng katuhu mm 500
    Stroke méja gerak mm 185 240
    Tuang tina ngangkat handwheel
    Div. mm 0,005
    Pdt. mm 1
    Ukuran roda ngagiling mm 200 * 13 * 31.75
    Laju muterkeun spindle r / mnt 2850 (50HZ) / 3450 (60HZ)
    Kakuatan motor spindle kw 1.1
    Beurat mesin kg 750 900
    Ukuran paket (meja kerja dibongkar) cm 1350 * 1110 * 1950 1400 * 1110 * 1950

    AKSESORI

    Asesoris Standar:
    Manual operasi
    Pompa minyak manual
    Balancing arbor
    Roda ngagiling standar
    Leveling ngaganjel na screw
    Lampu damel
    Tank coolant
    Flange kabayang sareng ékstraktor
    Stand dresser kabayang
    Kotak alat sareng alat

    Asesoris Pilihan:
    Ngimbangan saimbang
    Pamisah magnét
    Saringan kertas
    Debu béak
    Chuck magnét sinus
    Cek magnét permanén
    Ganti baju paralel
    2 sumbu maca digital
    Vise sinus
    Ganti baju radius

    Ménta AUTA

    Hubungan

    Jam Buka:
    Senén / Minggu
    24 Jam

    + 86-15318444939

    Sales@tsinfa.com

    Quote kuring

    Anjeun teu gaduh barang dina daptar tarip anjeun.

    Hubungan

    Jam Buka:
    Senén / Minggu
    24 Jam

    + 86-15318444939

    Sales@tsinfa.com

    WEBSHOP

    • 100+ Pagawé terampil propésional.
    • Harga Sedeng
    • 15+ taun pangalaman
    • Kontrol Kualitas
    • Pangiriman gancang