Mesin PEMBENTUKAN Logam

Di TSINFA kami teras-terasan ngembangkeun sareng ngembangna lini produk, sareng dinten ayeuna urang ngagaduhan séri mesin ngabentuk logam paling lengkep. Solusi kami ningkatkeun épisiénsi, produktivitas, sareng kami ngerjakeun sadaya aspek dina prosés.

Mesin Pencét Hidrolik

Lambaran Hidrolik Geser Logam

hydraulic metal shear

Mesin Bending Lambaran Hidrolik