Ménta AUTA


    Mesin Cukur Logam Lambaran Hidrolik

    shearing machine
    shearing machine shearing machine shearing machine shearing machine shearing machine

    Fitur:

    • Pigura sapinuhna dilas ku pelat waja, sareng diubaran pikeun ngahanca setrés ku temperig.
    • Hidrolik drive, balikna sinar knite lemes sareng gancang ku akumulator atanapi silinder nitrogén.
    • Éta nganut tilu titik pendukung jenis rolling rolling pikeun ngangkat presisi geser.
    • Knite persegi panjang anu ngagaduhan opat wilah ngagaduhan umur anu abadi,
    • Pangaluyuan anu paspor sareng gancang tina celah agul sareng klep celah dituduhkeun ku digital, merenah sareng gancang.
    • Dilengkepan lampu-alignment, sahingga pikeun ngajajar nalika shearing. Strok balok péso tiasa disaluyukeun dina modeu stepless.
    • Pager panyalindungan pikeun mastikeun kasalametan operasi.
    • Alat-alat tampilan tina nilai backgauge sareng waktos geser dipajang dina payuneun mesin

    Patarosan?Masihan urang nelepon kana + 86-15318444939, sareng ngobrol sareng salah sahiji ahli ahli kami.Anjeun ogé tiasa ngeusian formulir kontak kami.

    Kamampuhan Suplai: 200 Set / Sét per Bulan
    Palabuhan: Qingdao / Shanghai

    SPESIFIKASI

    hydraulic metal shear
    hydraulic metal shear
    spésifikasi Tiasa motong

    kandelna

    (mm)

    Tiasa motong

    lébar

    (mm)

    Jaman perjalanan Perjalanan

    tukangeun

    (mm)

    Gunting

    Angle (°)

    Bangku

    jangkungna

    (mm)

    Motorna

    kakuatan

    (kw)

    (waktos / mnt)
    Q11Y 6 × 2500 6 2500 16 ~ 35 20 ~ 600 30′-1 ° 30 ′ 800 7.5
    Q11Y 6 × 3200 6 3200 14 ~ 35 20 ~ 600 30′-1 ° 30 ′ 800 7.5
    Q11Y 6 × 4000 6 4000 10 ~ 30 20 ~ 600 30′-1 ° 30 ′ 800 7.5
    Q11Y 6 × 5000 6 5000 10 ~ 30 20 ~ 800 30′-1 ° 30 ′ 900 11
    Q11Y 6 × 6000 6 6000 8 ~ 5 20 ~ 800 30′-1 ° 30 ′ 1000 11
    Q11Y 8 × 2500 8 2500 14 ~ 30 20 ~ 600 30'-2 ° 800 11
    Q11Y 8 × 3200 8 3200 12 ~ 30 20 ~ 600 30'-2 ° 850 11
    Q11Y 8 × 4000 8 4000 10 ~ 25 20 ~ 600 30'-2 ° 900 11
    Q11Y 8 × 5000 8 5000 10 ~ 25 20 ~ 800 30'-2 ° 1000 15
    Q11Y 8 × 6000 8 6000 8 ~ 20 20 ~ 800 30'-2 ° 1050 15
    Q11Y 12 × 2500 12 2500 12 ~ 25 20 ~ 800 30'-2 ° 840 15
    Q11Y 12 × 3200 12 3200 12 ~ 25 20 ~ 800 30'-2 ° 900 15
    Q11Y 12 × 4000 12 4000 8 ~ 20 20 ~ 800 30'-2 ° 940 15
    Q11Y 12 × 5000 12 5000 8 ~ 20 20 ~ 1000 30'-2 ° 1000 22
    Q11Y 12 × 6000 12 6000 6 ~ 20 20 ~ 1000 30'-2 ° 1060 30
    Q11Y 16 × 2500 16 2500 12 ~ 20 20 ~ 800 30′-1 ° 30 ′ 840 22
    Q11Y 16 × 3200 16 3200 12 ~ 20 20 ~ 800 30′-1 ° 30 ′ 900 22
    Q11Y 16 × 4000 16 4000 8 ~ 15 20 ~ 800 30′-1 ° 30 ′ 940 22
    Q11Y 16 × 5000 16 5000 8 ~ 15 20 ~ 1000 30′-1 ° 30 ′ 1000 30
    Q11Y 16 × 6000 16 6000 6 ~ 15 20 ~ 1000 30′-1 ° 30 ′ 1100 37
    Q11Y 20 × 2500 20 2500 10 ~ 20 20 ~ 800 30'-3 ° 900 30
    Q11Y 20 × 3200 20 3200 10 ~ 20 20 ~ 800 30'-3 ° 950 30
    Q11Y 20 × 4000 20 4000 8 ~ 15 20 ~ 800 30'-3 ° 1100 30
    Q11Y 20 × 5000 20 5000 8 ~ 15 20 ~ 1000 30'-3 ° 1100td> 37
    Q11Y 20 × 6000 20 6000 6 ~ 15 20 ~ 1000 30'-3 ° 1200 37
    Q11Y 25 × 2500 25 2500 8 ~ 15 20 ~ 800 30′-1 ° 30 ′ 900 37
    Q11Y 25 × 3200 25 3200 8 ~ 15 20 ~ 800 30′-1 ° 30 ′ 950 37
    Q11Y 25 × 4000 25 4000 6 ~ 12 20 ~ 1000 30′-1 ° 30 ′ 1100 37
    Q11Y 32 × 2500 32 2500 6 ~ 12 20 ~ 1000 30'-4 ° 1000 55
    Q11Y 32 × 3200 32 3200 8 ~ 12 20 ~ 1000 30'-4 ° 1100 55
    Q11Y 40 × 2500 40 2500 4 ~ 10 20 ~ 1000 30'-4 ° 1200 55
    Q11Y 40 × 3200 40 3200 4 ~ 10 20 ~ 1000 30'-4 ° 1200 55

    Ménta AUTA

    Hubungan

    Jam Buka:
    Senén / Minggu
    24 Jam

    + 86-15318444939

    Sales@tsinfa.com

    Quote kuring

    Anjeun teu gaduh barang dina daptar tarip anjeun.

    Hubungan

    Jam Buka:
    Senén / Minggu
    24 Jam

    + 86-15318444939

    Sales@tsinfa.com

    WEBSHOP

    • 100+ Pagawé terampil propésional.
    • Harga Sedeng
    • 15+ taun pangalaman
    • Kontrol Kualitas
    • Pangiriman gancang