Mesin Bending Lambaran Hidrolik

hydraulic bending machine
hydraulic bending machine hydraulic bending machine hydraulic bending machine hydraulic bending machine hydraulic bending machine

Kamampuhan Suplai: 200 Set / Sét per Bulan
Palabuhan: Qingdao / Shanghai

SPESIFIKASI

hydraulic bending
spésifikasi Nominal

tekenan

(kN)

Panjangna

tina méja

(mm)

Jarakna

antawis

tihangna

(mm)

Jero tina

tikoro

jeung sungut

(mm)

stroke

(mm)

Motor utama

kakuatan

(kw)

WC67Y40 / 2200 400 2200 1700 200 100 4
WC67Y40 / 2500 400 2500 1900 200 100 4
WC67Y50 / 2500 500 2500 1900 250 100 4
WC67Y50 / 3200 500 3200 2500 250 100 4
WC67Y63 / 2500 630 2500 1900 250 120 5.5
WC67Y63 / 3200 630 3200 2500 250 120 5.5
WC67Y80 / 3200 800 3200 2500 250 120 5.5
WC67Y80 / 4000 800 4000 3000 250 120 5.5
WC67Y100 / 2500 1000 2500 1900 320 120 7.5
WC67Y100 / 3200 1000 3200 2500 320 120 7.5
WC67Y100 / 4000 1000 4000 3000 320 120 7.5
WC67Y100 / 5000 1000 5000 4000 320 120 7.5
WC67Y125 / 2500 1250 2500 1900 320 120 7.5
WC67Y125 / 3200 1250 3200 2500 320 120 7.5
WC67Y125 / 4000 1250 4000 3000 320 120 7.5
WC67Y125 / 5000 1250 5000 4000 320 120 7.5
WC67Y160 / 3200 1600 3200 2500 320 200 11
WC67Y160 / 4000 1600 4000 3000 320 200 11
WC67Y160 / 5000 1600 5000 4000 320 200 15
WC67Y160 / 6000 1600 6000 4800 320 200 15
WC67Y200 / 3200 2000 3200 2600 320 200 15
WC67Y200 / 4000 2000 4000 3100 320 200 15
WC67Y200 / 5000 2000 5000 4000 320 200 15
WC67Y200 / 6000 2000 6000 4800 320 200 15
WC67Y250 / 3200 2500 3200 2600 400 250 18.5
WC67Y250 / 4000 2500 4000 3200 400 250 18.5
WC67Y250 / 5000 2500 5000 4000 400 250 18.5
WC67Y300 / 4000 3000 4000 3300 400 250 22
WC67Y300 / 5000 3000 5000 4000 400 250 22
WC67Y300 / 6000 3000 6000 5800 400 250 22
WC67Y400 / 5000 4000 5000 4000 400 250 30
WC67Y400 / 6000 4000 6000 4800 400 250 30
WC67Y500 / 6000 5000 6000 4800 400 300 37
WC67Y600 / 7000 6000 6000 5600 400 300 45
WC67Y700 / 7000 7000 7000 5600 400 300 45

Tekenan tekenan maot peate tekanan pikeun rem pencét:

Afrer kandel slab maténial sareng bending radius jero anu parantos dirobih. Mangga tingali tabel di handap ieu.
1. Éta tiasa ditingali tina méja yén tekanan dina unggal méter nalika ngalipet matéri.
2. Lebar alur V- (V) tina maot handap nalika dianggo pikeun léngkob.
3. Panjang-paling pondok (b) timbul tina bending.
Catetan: Tabel di handap ieu nunjukkeun lebar alur V tina thedie kalayan kandel umum.

press brake parts

Tsinfa mangrupikeun pemasok & pabrikan mesin bending hidrolik di Cina. Mesin marake pencét hidrolik cocog pisan pikeun lambar lambar logam.
Aya seueur jinis tonase, 40 ton, 50 ton, 63 ton, 80 ton, 100 ton, 125 ton, 160 ton, 200 ton, 300 ton, 400 ton, 500 ton, 600 ton, 800 ton rem pencét hidrolik.

Fitur:

● Struktur dilas lengkep. Geter pikeun ngaleungitkeun sress, kalayan kakuatan anu luhur sareng kaku anu saé.
● lirén mékanis, waja torslon bar pikeun ngajaga sinkronisasi, presisi tinggi.
● Kontrol éléktronik. Manual fine-tuning of gauge deui sareng tampilan samping stroke nomer.
● Unit kompensasi Dellecbon dipasang dina die. Unit kompensasi pikeun maot handap diadopsi pikeun mesin.

Patarosan?Masihan urang nelepon kana + 86-15318444939, sareng ngobrol sareng salah sahiji ahli ahli kami.Anjeun ogé tiasa ngeusian formulir kontak kami.

Quote kuring

Anjeun teu gaduh barang dina daptar tarip anjeun.

Hubungan

Jam Buka:
Senén / Minggu
24 Jam

+ 86-15318444939

Sales@tsinfa.com

WEBSHOP

  • 100+ Pagawé terampil propésional.
  • Harga Sedeng
  • 15+ taun pangalaman
  • Kontrol Kualitas
  • Pangiriman gancang