Tsinfa mangrupikeun pemasok & pabrikan mesin pencét hidrolik di Cina. Mesin pencét hidrolik cocog pisan pikeun léngkok, gambar, flanging, stamping sareng prosés sanés bagian-bagian beban tengah-tengah. Éta tiasa dilengkepan panyangga kosong, alat punch, méja pindahkeun sareng alat sanésna pikeun nyabak liang sareng ngolah kosong numutkeun kabutuhan pelanggan. Éta ogé tiasa dianggo pikeun prosés mencét bagian-bagian poros, koréksi, bucking sareng prosés mencét profil, sareng bending, finalisasi, stamping, nyarang, manjang bagéan lambar logam, anu mencét sareng ngabentuk produk plastik sareng produk bubuk. Mangrupikeun alat-alat pilihan anu munggaran pikeun industri kapal, industri kapal tekanan, industri kimia sareng industri sanés. Disebut ogé pencét hidrolik universal kusabab aplikasi anu lega.

Éta tiasa ngarobih saluyu sareng sarat anjeun

Peryogi cutatan?Masihan urang nelepon kana + 86-15318444939, sareng ngobrol sareng salah sahiji ahli ahli kami.Anjeun tiasa ogé ngeusian kami: formulir kontak