• PRÉSISI TINGGI HORIZONTAL METAL CUTTING MESIN BANDSAW

TSINFA mangrupikeun pemasok & pabrikan profesional mesin pemotong logam horisontal di Cina. Gantry kolom kolom mesin ragaji ganda ngagaduhan stabilitas anu langkung luhur dina operasi motong. Kalayan kolom beurat stainless steel tugas sareng struktur kolom ganda, kapasitas motong tina 280 dugi 2200mm. Sawing anu épisién tina waja, beusi, stainless steel sareng bahan logam sanés. Tiasa ngonpigurasi ku tuangeun otomatis, kontrol CNC, clamping luhur, ningkatkeun kapasitas mesin, sareng automation

Patarosan?Masihan urang nelepon kana + 86-15318444939, sareng ngobrol sareng salah sahiji ahli ahli kami.Anjeun ogé tiasa ngeusian formulir kontak kami

Perkenalan fungsi utama:

introduce for metal bandsaw

1. struktur kolom ganda Gantry, operasi langkung stabil, pikeun mastikeun akurasi motong;
2. Sacara otomatis tuang, pigura ragaji otomatis balik saatos prosés réngking parantos réngsé.
3. Laju nyoco tiasa diatur stepless dina rentang tinangtu;
4. Nalika ngaca bahan, sabeulah sabeulah sabeulah ngajepit bahan pikeun nyegah huntu ditarik sabab teu stabil oyag nalika ngaca bahan pondok;
5. Alat motong ngadopsi diimpor, lambar tipis bimetal band saw agul, janten cut sempit, kirang konsumsi bahan, kirang kakuatan diperlukeun, kalayan hemat bahan sareng hemat énergi alat motong efisien;
6. Tata perenah anu wajar, gampang dianggo sareng dijaga, mangrupikeun rupa-rupa bahan logam sawing efisiensi tinggi hemat énergi peralatan anu cocog pisan

Metal cutting bandsaw

Horisontal Metal Bandsaw GB4228

Sawing sirkular (mm): 280
Sawing alun-alun (mm): 280 * 280

Metal cutting bandsaw

Bandsaw Logam Horisontal GB4235

Sawing sirkular (mm): 350
Sawing alun-alun (mm): 350 * 350

Metal cutting bandsaw

Horisontal Metal Bandsaw GB4240

Sawing sirkular (mm): 400
Sawing alun-alun (mm): 400 * 400

Metal cutting bandsaw

Horisontal Metal Bandsaw GB4250

Sawing sirkular (mm): 500
Sawing alun-alun (mm): 500 * 500

Metal cutting bandsaw

Horisontal Metal Bandsaw GB4260

Sawing sirkular (mm): 600
Sawing alun-alun (mm): 600 * 600

Metal cutting bandsaw

Horisontal Metal Bandsaw GB4270

Sawing sirkular (mm): 700
Sawing alun-alun (mm): 700 * 700

Metal cutting bandsaw

Horisontal Metal Bandsaw GB4280

Sawing sirkular (mm): 800
Sawing alun-alun (mm): 800 * 800

Metal cutting bandsaw

Horisontal Metal Bandsaw GB42100

Sawing sirkular (mm): 1000
Sawing alun-alun (mm): 1000 * 1000

Métode pamasangan pikeun agul ragaji
1 Pariksa agul ragaji sareng gandeng las sateuacan dipasang
2 Naékkeun pigura ragaji sareng buka tutup payun, turutan paréntah tanda sareng muterkeun sekrup kalungguhan 5-7cm, sareng buka kru pangaturan di kénca sareng katuhu
3 Simpen agul énggal kana kotak ngarah sareng nyaluyukeun kacang sareng ngempelkeun sabeulah alon-alon sakumaha paréntahna, gaya clamping sabeulah biasana ngeunaan 25N.M
4 Ngahurungkeun sareng mareuman sareng ngajantenkeun sabeulah muterkeun laun dugi ka sabeulah ragaji janten normal
5 Ngajaga mesin dina mesin gratis salami 2 menit kanggo diparios tanpa aya kajadian anu teu normal

Kumaha carana ngoperasikeun ragaji pita motong logam horisontal
1 Pariksa sumber kakuatan ku kawat anu leres nyambungkeun sareng jaga cairan coolant sareng minyak hidrolik anu cocog
2 Ngajalankeun mesin sareng mastikeun mesin kalayan arah puteran anu leres sareng coolant coolant sareng gerak luhur sareng ka handap
3 Nyaluyukeun stopper stock sareng posisi katuhu tina panjang motong, sareng saham aya dina status clamping
4 Ngajaga bracket stock dina jangkungna cocog
5 Nyaluyukeun klep luhur sareng klep handap sareng ngajantenkeun agul ragaji 2cm langkung luhur tibatan stok, sareng ngarobih strill stroke sareng pastikeun yén dukun stroke tiasa keuna leres nalika ningkat sareng ngeureunkeun agul ragaji, laju motong kedah dironjatkeun lalaunan bari motong kana saham
6 minyak pelumasan No 32 lumaku pikeun bagian ngageser, sapertos clamping vise,
kolom kolom utama
7 Minyak pelinciran kedah dirobih périodik
8 Sagala bagian awak pribadi kedah jauh tina sabeulah anu ngaji
9 Operasi overload bakal nyababkeun karusakan parah dina mesin
10 Parobihan agul kedah dioperasikeun saatos pareum listrik
11 Tetep bersih lingkungan mesin
12 Pareuman saklar utami bari ngeureunkeun mesin sareng naék-naék bracing, muka vise sareng agul ragaji.