Ménta AUTA


    Mesin Bubut Bed Bed - Control Manual

    china engine lathe

    Mesin bubut manual (gap lathe machine lathe), salaku mesin bubut horisontal serbaguna, seueur dianggo dina pengolahan batch sababaraha aci sareng bagian disk, sapertos permukaan silinder jero sareng luar, permukaan kerucut sareng permukaan anu diputer, ngarobah rupa-rupa métrik, kaisar, modulus sareng pitch benang, ngebor sareng narik alur minyak, sareng sajabana Salah sahiji alat mesin industri anu paling penting.

    ● LAMPUNG BEDWAYS ADALAH Frékuénsi SUPERSONIK DIPÉSÉNG JEUNG NGÉRÉK PRÉSÉSI.
    ● HEADSTOCK GEARS PASTI KUMBANGAN JEUNG DIPÉSÉK pikeun Ngurangan BISA.
    ● Standar INTEGRASI Jaga Mesin dina Kawajiban Anu Luhur.
    ● Modél Gancang VARIABLE PILIH OPSI.

    Patarosan?Masihan urang nelepon kana + 86-15318444939, sareng ngobrol sareng salah sahiji ahli ahli kami.Anjeun ogé tiasa ngeusian formulir kontak kami.

    engine lathe

    Maks. Ngalindur dina ranjang (mm): 400/500/660/800
    Max. Panjang sapotong damel (mm):
    750/1000/1500/2000/3000 / 4000mm
    Liang Spindle (mm): 52/80/105
    Lebar ranjang (mm): 400

    Kamampuhan Suplai: 200 Set / Sét per Bulan
    Palabuhan: Qingdao / Shanghai
    china engine lathe supplier

    Maks. Ngalindur dina ranjang (mm): 360
    Max. Panjang sapotong damel (mm): 1000/1500
    Liang spindle (mm): 40/52
    Lebar ranjang (mm): 260

    Kamampuhan Suplai: 200 Set / Sét per Bulan
    Palabuhan: Qingdao / Shanghai
    china engine lathe

    Maks. Ngalindur dina ranjang (mm): 410
    Max. Panjang sapotong damel (mm): 1000/1500
    Liang spindle (mm): 52
    Lebar ranjang (mm): 250

    Kamampuhan Suplai: 200 Set / Sét per Bulan
    Palabuhan: Qingdao / Shanghai
    manual lathe

    Maks. Ngalindur dina ranjang (mm): 360/410/510/600
    Max. Panjang sapotong damel (mm): 1000/1500/2000
    Liang spindle (mm): 52
    Lebar ranjang (mm): 360

    Kamampuhan Suplai: 200 Set / Sét per Bulan
    Palabuhan: Qingdao / Shanghai

    Kumaha urang ngajamin kualitas mesin bubut konvensional

    gap bed lathe machine

    Kakuatan anu langkung luhur, Permukaan pituduh dipareuman ku quenching frékuénsi panengah. Résistansi maké awét.

    Sekrup kalungguhan mérek terkenal. Indung sutra ngadopsi alloy perunggu kualitas luhur pikeun mastikeun résistansi pakean sareng ingetan akurasi

    lathe machine gear

    Gir pakakas mesin digiling sacara tepat. Teu karasa gear ningkat sacara épéktip. Ngurangan noise alat mesin.

    Alat mesin didamel tina beusi tuang kakuatan tinggi. Bahan-bahan khusus tambaga sareng kromium ditambih. Stabilitas kuat.

    manual lathe machine electric

    Tingkat Kasalametan Tinggi pikeun Bagian Listrik, Standar CE.

    pipe lathe tsinfa

    Manual scraping sareng grinding antara headstock sareng ranjang, buntut, bracket, sareng sajabana. Sakabeh mesin parantos diuji sacara ketat. Jaminan épéktip ngeunaan katepatan sareng stabilitas alat mesin.

    Quote kuring

    Anjeun teu gaduh barang dina daptar tarip anjeun.

    Hubungan

    Jam Buka:
    Senén / Minggu
    24 Jam

    + 86-15318444939

    Sales@tsinfa.com

    WEBSHOP

    • 100+ Pagawé terampil propésional.
    • Harga Sedeng
    • 15+ taun pangalaman
    • Kontrol Kualitas
    • Pangiriman gancang