MÉRÉS & MÉBOR

20 taun difokuskeun mesin panggilingan - toko Produsén

Di TSINFA kami teras-terasan ngembangkeun sareng ngembangna lini produk, sareng dinten ayeuna urang ngagaduhan séri mesin panggilingan sareng boring anu paling lengkep. Solusi kami ningkatkeun épisiénsi, produktivitas, sareng kami ngerjakeun sadaya aspek dina prosés.

Mesin Panggilingan CNC

Mesin panggilingan universal

Pangeboran sareng Mesin panggilingan

Turret Milling Mesin

Panggilingan nangtung nangtung

Panggilingan Horisontal Universal

Panggilingan Alat Universal

Mesin panggilingan Universal CNC