Ménta AUTA


    Pangeboran sareng Panggilingan Mesin Produsen

    Mesinna tiasa dianggo duanana pikeun panggilingan nangtung sareng panggilingan horisontal, kalayan kantétan anu cocog, éta ogé tiasa ngagiling sababaraha permukaan puteran sareng alur, sareng sajabana mangrupikeun alat-alat mesin anu idéal pikeun industri pembuatan mékanika, kapang, mobil sareng motor.

    ● Hardened na taneuh
    ● X sumbu nyoco otomatis
    ● sumbu Y tiasa ditambihan tuangeun otomatis
    ● Kepala panggilingan disetir ku pakakas, tiasa dianggo pikeun pangeboran, panggilingan sareng ngetok, gampang dioperasikeun

    drilling milling machine

    Ukuran méja (mm): 1120 * 280
    Pangeboran maksimal dia. (Mm): 50
    Max boring anjeunna. (Mm): 120

    Kamampuhan Suplai: 200 Set / Sét per Bulan
    Palabuhan: Qingdao / Shanghai
    drilling milling machine

    Ukuran méja (mm): 1250 * 320
    Pangeboran maksimal dia. (Mm): 50
    Max boring anjeunna. (Mm): 120

    Kamampuhan Suplai: 200 Set / Sét per Bulan
    Palabuhan: Qingdao / Shanghai
    drilling milling machine

    Ukuran méja (mm): 800 * 240
    Pangeboran maksimal dia. (Mm): 50
    Max boring anjeunna. (Mm): 120

    Kamampuhan Suplai: 200 Set / Sét per Bulan
    Palabuhan: Qingdao / Shanghai

    Quote kuring

    Anjeun teu gaduh barang dina daptar tarip anjeun.

    Hubungan

    Jam Buka:
    Senén / Minggu
    24 Jam

    + 86-15318444939

    Sales@tsinfa.com

    WEBSHOP

    • 100+ Pagawé terampil propésional.
    • Harga Sedeng
    • 15+ taun pangalaman
    • Kontrol Kualitas
    • Pangiriman gancang