Ménta AUTA


    Mesin Pipa Threading Pipa CNC

    TSINFA CNC pipa benang bubut mangrupikeun jinis alat mesin CNC anyar anu dirancang khusus sareng didamel pikeun syarat ngolah benang pipa minyak, pipa bor sareng casing dina industri minyak bumi, kimia sareng metalurgi. Alat mesin nyoko workpiece clamping cluck dobel, inverter tilu-speed sareng sistem CNC kontrol otomatis. Éta tiasa sacara akurat ngolah sababaraha utas internal sareng éksternal sareng ngagaduhan fungsi lathe CNC biasa.

    Patarosan?Masihan urang nelepon kana + 86-15318444939, sareng ngobrol sareng salah sahiji ahli ahli kami.Anjeun ogé tiasa ngeusian formulir kontak kami.

    Ayun dina ranjang (mm): Φ630 / Φ800 / Φ1000
    Jarak antara pusat (mm): 1000/1500/3000
    Kisaran threading pipa (mm): Φ30-126 / Φ50-193 / Φ50-220 / Φ130-270
    Spindle bore (mm): Φ130 / Φ200 / Φ225 / Φ280

    Kamampuhan Suplai: 200 Set / Sét per Bulan
    Palabuhan: Qingdao / Shanghai

    Ayun dina ranjang (mm): Φ1000 / Φ1200
    Jarak antara pusat (mm): 1500
    Kisaran threading pipa (mm): Φ190-320 / Φ190-380 / Φ270-430 / -330-510
    Spindle bore (mm): 330/390/440/520

    Kamampuhan Suplai: 200 Set / Sét per Bulan
    Palabuhan: Qingdao / Shanghai

    Quote kuring

    Anjeun teu gaduh barang dina daptar tarip anjeun.

    Hubungan

    Jam Buka:
    Senén / Minggu
    24 Jam

    + 86-15318444939

    Sales@tsinfa.com

    WEBSHOP

    • 100+ Pagawé terampil propésional.
    • Harga Sedeng
    • 15+ taun pangalaman
    • Kontrol Kualitas
    • Pangiriman gancang