Naon Mesin Lathe Logam? Anggo, Harti, Operasi, Bagian, Diagram

Lathe Machine mangrupikeun jinis alat mesin anu paling seueur dianggo dina pembuatan mékanis. Mesin bubut nyatakeun sakitar 20% - 35% tina total jumlah alat mesin. Utamana ngolah rupa-rupa permukaan puteran (silinder jero sareng luar, permukaan kerucut, permukaan rotary ngawangun, sareng sajabana) sareng permukaan tungtung awak rotary. Sababaraha mesin bubut ogé tiasa ngolah permukaan anu diulirkeun.

Mesin Bubut Bubuka: 16 Jenis Mesin Lathe

katerangan mesin bubut: mesin bubut diklasifikasikeun kana 16 jinis numutkeun metode kontrol, struktur mesin, tujuan mesin, sareng bahan olahan, ogé diklasifikasikeun ku jinis dasar bagian mesin.

Kumaha carana mendakan supplier anu dipercaya sareng cocog pikeun alat mesin di Cina

Alat mesin mangrupikeun alat pamrosésan anu biasa dianggo dina prosés pamasangan logam sapertos péngkolan, motong, pangeboran, penempaan, panggilingan sareng sajabina. Aya parangkat mesin paribasa nyaéta indung industri. Janten alat mesin ngagaduhan peran penting dina pamekaran dunya.
Cina parantos pabrik dunya salami mangtaun-taun