Shandong TSINFA CNC Equipment Co., Ltd. didirikeun taun 2000, produk mesin panggilingan umum awal pikeun produk ngamimitian perusahaan, dina pamekaran inovasi kontinyu, ngalangkungan riset independen sareng produksi pamekaran, operasi mérek sareng cara sanésna pikeun ngalegaan garis produk . Produk nutupan motong logam sareng logam ngabentuk dua rupa, coét silinder CNC presisi, coét silinder wajah, mesin bubut CNC, pusat mesin tilu sumbu cnc, mesin sumbu CNC Milling opat sumbu, mesin pangeboran radial, ranjang CNC, pembentuk, bubut biasa, panggilingan universal mesin, mesin panggilingan pangeboran, pencét hidrolik. Produk seueur dijual di pasar domestik sareng internasional.

Dina taun-taun ayeuna, perusahaan fokus kana manufaktur high-end sareng penjualan alat-alat mesin CNC, desain mesin sareng pamekaran. Ngembangkeun séri TFA pangeboran panggilingan mobil sareng ngetok pusat péngkolan komposit, séri BK tina ranjang opat sumbu CNC, pikeun nyumponan sarat konsumén pikeun ngolah anu épisién. Nilai sareng tujuan urang pikeun nyiptakeun desain épéktip pikeun pangguna sareng konsumén, pikeun ningkatkeun nilai produk sareng perusahaan kalayan desain sareng inovasi jasa.

Perusahaan taat kana integritas kualitas, pikeun mastikeun yén unggal alat mumpuni ka pabrik, pikeun mastikeun yén aranjeunna tiasa ngalakukeun anu pangsaéna pikeun karyawan sareng konsumén.

Urang tiasa nyayogikeun alat-alat mesin diantarana:

  • Mesin motong logam
  • Mesin ngabentuk logam
  • Mesin pencét hidrolik
  • Mesin Sawing Band
  • Bubut Manual,
  • CNC Lathe,
  • Pusat Mesin CNC,
  • Lathe nangtung Vertikal,
  • Mesin pangeboran Radial,
  • Mesin Panggilingan Gantry,
  • Pusat Mesin Gantry,
  • Mesin Panggilingan Manual,
  • Universal Milling Machine sareng sajabana.

Ngalaman akumulasi sareng pertumbuhan anu mangtaun-taun, urang parantos janten panyayogi alat-alat mesin sareng solusi pikeun palanggan, kualitas ningkat sacara teras-terasan, konsép desain sareng téknologi pamrosésan ningkat ogé.

Naon anu kami ngahasilkeun:

Urang tiasa nyayogikeun alat-alat mesin diantarana:

  • Mesin motong logam
  • Mesin ngabentuk logam
  • Mesin pencét hidrolik
  • Mesin Sawing Band
  • Bubut Manual,
  • CNC Lathe,
  • Pusat Mesin CNC,
  • Lathe nangtung Vertikal,
  • Mesin pangeboran Radial,
  • Mesin Panggilingan Gantry,
  • Pusat Mesin Gantry,
  • Mesin Panggilingan Manual,
  • Universal Milling Machine sareng sajabana.

Parabot kami:

Kalayan ékspansi skala produksi, kami parantos ngembangkeun atanapi mésér seueur alat-alat presisi tinggi kalebet skala ageung mesin panggilingan / mesin pikaboseneun, mesin Precision panduan tinggi, salapan mesin panggilingan sirah sareng saterasna, bari nyumponan kabutuhan urang, épisiénsi produksi dilegakeun.

  • Dipaké tina skala ageung skala panggilingan / mesin boring, éta ngajantenkeun kami kamampuan ngahasilkeun mesin bubut nangtung ageung sareng mesin panggilingan panjang.
  • Skala skala-luhur mesin Pitunjuk rel grinding ageung dianggo pikeun grinding pikeun rél panduan pituduh ranjang, tetep presisi tinggi.
  • Dipaké tina salapan mesin panggilingan sirah, éta ningkatkeun épisiénsi produksi ranjang lathe horisontal pisan, sakali ngasah, saatos kana mesin skala gedé grinding rel pikeun mesin bérés.
  • Mesin khusus pikeun ngolah kotak sirah lathe, ngadamel kotak sirah diasah sakali, efisiensi produksi naék pisan.

Ngalaman akumulasi sareng pertumbuhan anu mangtaun-taun, urang parantos janten panyayogi alat-alat mesin sareng solusi pikeun palanggan, kualitas ningkat sacara teras-terasan, konsép desain sareng téknologi pamrosésan ningkat ogé.

Alat-alat inspeksi kualitas:

kami parantos nanem modal seueur dana kanggo mésér alat-alat pamariksaan kualitas kelas dunya, sapertos ngukur panangan, kasaimbangan dinamis, Renishaw laser interferometer, jst, pastikeun unggal alat mesin diperiksa ketat.