Ménta AUTADiajar Ngeunaan TSINFA

TSINFA CNC
Mesin PRECISION

Kami Fokus kana Desain Téhnologi Terpercaya
Komitmen pikeun Ngaronjatkeun Kekecapan Ékonomi Palanggan
Presisi tinggi sareng stabil, kinerja biaya tinggi

Naon Kami Ngasilkeun Kanggo Anjeun

Penjualan Panas

Sacara tuntas Tempered sareng Mimitian Hakekat

Shandong Tsinfa CNC Equipment Co., Ltd ngahususkeun kana manufaktur tinggi-tungtung sareng penjualan alat-alat mesin CNC, mesin sareng desain alat-alat mesin pertanian sareng panilitian sareng pamekaran. perusahaan dina yurisdiksi Industrial Park D Area, propinsi Tengzhou Shandong.Produk kami nutupan presisi mesin silinder CNC, mesin coco silinder, mesin lathes CNC, tilu-sumbu pusat mesin CNC, pusat sumbu mesin CNC opat sumbu, mesin sumbu CNC lima pusat, mesin Slotting CNC, mesin pengeboran radial, mesin motong CNC, mesin boring, sareng mesin bubut biasa. Mesin panggilingan universal, alat-alat mékanisasi tatanén sareng sajabina. .

Misi kami pikeun mingpin inovasi salaku panyadia alat mesin. Alat-alat mesin suplai kalayan fitur hemat energi, éfisién tinggi sareng pantes. Pikeun nyumponan sarat pikeun palanggan sareng nyayogikeun panggunaan, pikeun nyiptakeun nilai pikeun masarakat sareng milari kabahagiaan pikeun padamel anu diusahakeun ku kami. Nyupiran kasuksésan pelanggan sareng nyiptakeun nilai mangrupikeun konci TSINFA, kami tetep masihan prioritas utama pikeun kapentingan konsumén ku inovasi desain produk sareng téknologi pamrosésan.

Naha Pilih Kami

Kami komitmen pikeun ningkatkeun efisiensi ékonomi palanggan

Unsur kualitas luhur

Sumber pengadaan pikeun mastikeun kualitas produk, Sapertos sekrup bola CNC, bantalan, alat listrik diimpor atanapi produk berkualitas tinggi domestik

Alat-alat Inspéksi Kualitas Impor

Detéktor laser rennisho Inggris, metode sapertos ngukur panangan, alat ukur termostatik tilu koordinat sareng saterasna alat pamariksaan kualitas impor

Réspon gancang saatos-penjualan jasa

Perusahaan ngagaduhan departemen jasa saatos-penjualan anu propésional, Saatos nampi tanggapan ti nasabah, kantor pusatna bakal ngatur jasa pikeun pertama kalina

Posisi harga hemat biaya

Perusahaan parantos nyiptakeun modél penjualan langsung online, anu ngahémat biaya panengah konsumén sareng ngirangan biaya pameseran

Pangiriman gancang

Manajemén ERP standar, sistem stocking bagian anu sampurna, saluyu sareng syarat pelanggan pikeun pangaturan produksi sareng pangiriman

300+

300+ Pagawe téknis

2000+

2000+ Palanggan

15+

15+ Sajarah Taun

Produk kami populér pisan di pasar domestik sareng luar negeri

Inovasi kontinyu dina pamekaran téknologi pikeun ngagedekeun bisnis urang

Perkara dimana anjeun dimana, anjeun tiasa kéngingkeun produk sareng jasa épéktip kami

1
2
3
4
5
6
1

Amérika Serikat

2

Amérika Kidul

3

Rusia

4

Cina

5

Afrika

6

Australia