TË KËRKOJË NJË KUOTË


  Makinë vertikale mulliri universale

  Makina vertikale mulliri e tipit të gjurit është një makinë me qëllim të përgjithshëm e cila mund të përdoret në një gamë të gjerë. Montuar me hapëse fytyre, cilindrike, anësore, të pjerrët dhe mulliri të formuar, makina është e përshtatshme për të përpunuar sipërfaqe të sheshtë, të pjerrët, lojëra elektronike dhe ingranazhe në pjesë të ndryshme të punës. E pajisur me pajisje shtesë opsionale, të tilla si tavolina rrotulluese dhe koka ndarëse, makina mund të zbatohet për përpunimin e gjithanshëm. Isshtë një mjet ideal makine për procesin e përpunimit, mirëmbajtjen, instrumentin, vdesin dhe format.

  Karakteristikat e makinës

  Ways Mënyrat e rrëshqitjes së ngurtësuar dhe tokësore sigurojnë saktësi të lartë.
  ● Me fuqi të lartë motorike dhe shpejtësi me diapazon të gjerë, makina përshtatet me prerjen me shpejtësi të lartë kur përdorni hapëse të forta aliazhi.
  ● Me transmetimin e ingranazheve në trupin e makinës dhe platformën e ngritjes, makina është mjaft e ngurtë për të kryer përpunim të rëndë.
  . Sistemi i plotë i ftohësit dhe vajosjes.
  Equipment Pajisjet DRO janë opcionale.
  Sw Kthesa e kokës 360 gradë Pyetjet?Na telefononi në + 86-15318444939, dhe bisedoni me një nga përfaqësuesit tanë të ekspertëve.Ju gjithashtu mund të plotësoni formularin tonë të kontaktit.

  Madhësia e tryezës (mm): 1250 * 360
  Udhëtimi në tryezë (mm): 400 * 600 * 320
  Motori kryesor (kw): 4kw
  Maks. kënd rrotullues i tryezës: 45 °

  Aftësia e furnizimit: 200 sete / komplete në muaj
  Porti: Qingdao / Shanghai

  Madhësia e tryezës (mm): 1320 * 320 1800 * 420
  Udhëtimi në tryezë (mm): 800 * 300 * 410 1200 * 360 * 470
  Motori kryesor (kw): 7.5 / 11kw
  Maks. kënd rrotullues i tryezës: 45 °

  Aftësia e furnizimit: 200 sete / komplete në muaj
  Porti: Qingdao / Shanghai

  Madhësia e tryezës (mm): 1320 * 320/1700 * 400
  Udhëtimi në tryezë (mm): 700 * 255 * 370/900 * 315 * 385
  Motori kryesor (kw): 7.5 / 11kw
  Maks. kënd rrotullues i tryezës: 45 °

  Aftësia e furnizimit: 200 sete / komplete në muaj
  Porti: Qingdao / Shanghai

  Madhësia e tryezës (mm): 2000 * 425
  Udhëtimi në tryezë (mm): 1200 * 410 * 450
  Motori kryesor (kw): 11kw
  Maks. kënd rrotullues i tryezës: 45 °

  Aftësia e furnizimit: 200 sete / komplete në muaj
  Porti: Qingdao / Shanghai

  Madhësia e tryezës (mm): 1600 * 320
  Motori kryesor (kw): 7.5kw
  Këndi i kthyeshëm në kokën e kthyeshme: ± 360 °
  Maks. kënd rrotullues i tryezës: 45 °

  Aftësia e furnizimit: 200 sete / komplete në muaj
  Porti: Qingdao / Shanghai

  Madhësia e tryezës (mm): 1630 * 360
  Motori kryesor (kw): 4kw
  Këndi i kthyeshëm në kokën e kthyeshme: ± 360 °
  Maks. kënd rrotullues i tryezës: 45 °

  Aftësia e furnizimit: 200 sete / komplete në muaj
  Porti: Qingdao / Shanghai

  Madhësia e tryezës (mm): 1250 * 360
  Motori kryesor (kw): 2.2kw
  Këndi i kthyeshëm në kokën e rrotullës: ± 360 °
  Maks. kënd rrotullues i tryezës: 45 °

  Aftësia e furnizimit: 200 sete / komplete në muaj
  Porti: Qingdao / Shanghai

  Madhësia e tryezës (mm): 1270 * 260
  Motori kryesor (kw): 3kw
  Këndi i kthyeshëm në kokën e kthyeshme: ± 360 °
  Maks. kënd rrotullues i tryezës: -

  Aftësia e furnizimit: 200 sete / komplete në muaj
  Porti: Qingdao / Shanghai

  Madhësia e tryezës (mm): 1120 * 260
  Motori kryesor (kw): 2.2kw
  Këndi i kthyeshëm në kokën e kthyeshme: ± 360 °
  Maks. kënd rrotullues i tryezës: -

  Aftësia e furnizimit: 200 sete / komplete në muaj
  Porti: Qingdao / Shanghai

  Madhësia e tryezës (mm): 1250 * 320
  Motori kryesor (kw): 3kw
  Këndi i kthyeshëm në kokën e kthyeshme: ± 360 °
  Maks. kënd rrotullues i tryezës: ± 45 °

  Aftësia e furnizimit: 200 sete / komplete në muaj
  Porti: Qingdao / Shanghai

  Citimi im

  Ju nuk keni asnjë artikull në vlerësimin tuaj.

  KONTAKT

  Orari i Hapjes:
  E hënë / e diel
  24 ore

  + 86-15318444939

  Sales@tsinfa.com

  WEBSHOP

  • 100+ punëtorë profesionistë të kualifikuar.
  • Çmimi i moderuar
  • 15+ vjet përvojë
  • Kontrolli i cilësisë
  • Dorëzimi i shpejtë