• Precision i lartë makineri horizontale prerjes metalike BANDSAW

TSINFA është një furnizues profesional dhe prodhues i makinës horizontale për prerjen e metaleve në Kinë. Seria e makinës sharruese me kolonë dyfishe ka qëndrueshmëri më të lartë në funksionimin e prerjes. Me kolona çeliku të pandryshkshëm dhe një strukturë kolone të dyfishtë, kapaciteti i prerjes varion nga 280 në 2200 mm. Sharrim efikas i çelikut, hekurit, çelikut dhe materialeve të tjerë metalikë. Mund të konfigurohet me ushqim automatik, kontroll CNC, fiksim të sipërm, përmirësim të kapacitetit të përpunimit dhe automatizim

Pyetje?Na telefononi në + 86-15318444939, dhe bisedoni me një nga përfaqësuesit tanë të ekspertëve.Ju gjithashtu mund të plotësoni formularin tonë të kontaktit

Futja e funksionit kryesor:

introduce for metal bandsaw

1. Struktura e kolonës dyfishe, funksionimi më i qëndrueshëm për të siguruar saktësinë e prerjes;
2. Ushqimi automatikisht, korniza e sharrimit kthehet automatikisht kur mbaron procesi i sharrimit.
3. Shpejtësia e furnizimit mund të rregullohet pa hap brenda një diapazoni të caktuar;
4. Kur sharroni materiale, vesi i tehut të sharrës mbërthen materialet për të parandaluar tërheqjen e dhëmbëve për shkak të lëkundjeve të paqëndrueshme kur sharroni materiale të shkurtra;
5. Vegla e prerjes miraton tehun e brezit të hollë të brezit bimetal të importuar, kështu që prerja është e ngushtë, më pak konsum material, më pak energji e nevojshme, me kursim material dhe kursim energjie mjet prerës efikas;
6. Paraqitja e arsyeshme e strukturës, e lehtë për t'u përdorur dhe mirëmbajtur, është një larmi e materialit metalik duke sharruar me efikasitet të lartë pajisje që përputhen shumë

Metal cutting bandsaw

Sharrë metalike horizontale GB4228

Sharrja rrethore (mm): 280
Sharrja katrore (mm): 280 * 280

Metal cutting bandsaw

Sharrë metalike horizontale GB4235

Sharrja rrethore (mm): 350
Sharrja katrore (mm): 350 * 350

Metal cutting bandsaw

Sharrë metalike horizontale GB4240

Sharrja rrethore (mm): 400
Sharrja katrore (mm): 400 * 400

Metal cutting bandsaw

Sharrë metalike horizontale GB4250

Sharrja rrethore (mm): 500
Sharrja katrore (mm): 500 * 500

Metal cutting bandsaw

Sharrë metalike horizontale GB4260

Sharrja rrethore (mm): 600
Sharrja katrore (mm): 600 * 600

Metal cutting bandsaw

Sharrë metalike horizontale GB4270

Sharrja rrethore (mm): 700
Sharrja katrore (mm): 700 * 700

Metal cutting bandsaw

Sharrë metalike horizontale GB4280

Sharrja rrethore (mm): 800
Sharrja katrore (mm): 800 * 800

Metal cutting bandsaw

Sharrë metalike horizontale GB42100

Sharrja rrethore (mm): 1000
Sharrja katrore (mm): 1000 * 1000

Metodat e instalimit për tehun e sharrës
1 Kontrollimi i tehut të sharrës dhe bashkimi i saldimit para instalimit
2 Ngrini lart kornizën e sharrës dhe hapni mbulesën e përparme, ndiqni udhëzimet për shenjat dhe rrotulloheni lart vidën e plumbit 5-7cm dhe hapni ekipet e rregullimit në të majtë dhe të djathtë
3 Mbani tehun e ri në kutinë kryesore dhe rregulloni arrat dhe mbërtheni butësisht butësisht sipas udhëzimit, forca shtrënguese e tehut normalisht ishte rreth 25N.M
4 Ndizni dhe fikni dhe bëni që tehu të rrotullohet gradualisht derisa tehu të funksionojë normalisht
5 Mbajtja e makinës në punë falas për 2 minuta për të kontrolluar pa ndodhur ndonjë gjë jonormale

Si të operoni sharrën horizontale të prerjes metalike
1 Kontrollimi i burimit të energjisë me lidhjen e duhur të telit dhe mbajtja e lëngut të përshtatshëm të ftohësit dhe vajit hidraulik
2 Makineria në punë boshe dhe sigurojeni makinerinë me drejtimin e duhur të rrotullimit dhe ftohësin rrjedhës dhe lëvizjen lart e poshtë
3 Rregullimi i tapës së stokut me pozicionin e duhur të gjatësisë së prerjes, dhe stoku është në statusin e fiksimit
4 Mbajtja e kllapës së stokut në lartësinë e duhur
5 Rregullimi i valvulës lart dhe poshtë valvulës dhe bërja e sharrës 2 cm më të lartë se stoku, dhe ndryshimi i shtresës së goditjes dhe sigurohuni që magjistari i goditjeve të mund të preket siç duhet gjatë ngritjes dhe prerjes së tehut të sharrës, shpejtësia e prerjes duhet të të rritet ngadalë gjatë prerjes në stok
6 Vaji i lubrifikimit No 32 ishte i zbatueshëm për pjesët rrëshqitëse, të tilla si vise për fiksim,
nën kolona kryesore e kolonës kryesore
7 Vaji i vajosjes duhet të ndryshohet në mënyrë periodike
8 Çdo pjesë e trupit personal duhet të jetë larg tehut që drejton
9 Funksionimi i mbingarkesës do të shkaktojë një dëmtim të rëndë të makinës
10 Ndryshimi i tehut duhet të funksionojë pasi të fiket
11 Mbani ambient të pastër rreth makinës
12 Fikeni çelësin kryesor ndërsa ndalon makinerinë dhe ngrihet mbajtësja, duke hapur kutinë dhe tehun e sharrës.