Shandong TSINFA CNC Equipment Co, Ltd, u themelua në vitin 2000, produktet fillestare të përgjithshme të makinës bluarëse për kompaninë fillojnë produktet, në zhvillimin e inovacionit të vazhdueshëm, përmes hulumtimit dhe zhvillimit të pavarur të prodhimit, funksionimit të markës dhe mënyrave të tjera për të zgjeruar linjën e produkteve . Produktet mbulojnë prerjen e metaleve dhe formimin e metaleve dy llojesh, mulli cilindrik me precizion CNC, mulli cilindrik i fytyrës, torno CNC, qendër përpunimi me tre boshte CNC, makinë me frezim me katër boshte, makinë shpuese radiale, shtrat CNC, formues, torno e zakonshme, mulliri universal makinë, frezë shpuese, shtypje hidraulike. Produktet shiten gjerësisht në tregjet e brendshme dhe ndërkombëtare.

Në vitet e fundit, kompania u përqendrua në prodhimin dhe shitjet e nivelit të lartë të mjeteve të makinës CNC, makinerive dhe pajisjeve, hartimin dhe zhvillimin. Zhvilloi serinë TFA të shpimit të frezimit të makinës dhe përgjimit të qendrës së përbërë të kthesës, serisë BK të shtratit me katër boshte CNC, për të përmbushur kërkesat e klientit për përpunim efikas. Vlera dhe qëllimi ynë është të krijojmë një model me kosto efektive për përdoruesit dhe klientët, për të përmirësuar vlerën e produktit dhe ndërmarrjes me dizajnin dhe inovacionin e shërbimit.

Kompanitë i përmbahen integritetit të cilësisë, për të siguruar që çdo pajisje të jetë e kualifikuar në fabrikë, për të siguruar që ata mund të bëjnë më të mirën për punonjësit dhe klientët.

Ne mund të furnizojmë mjete makinerie duke përfshirë:

 • Makinë prerëse metali
 • Makinë për formimin e metaleve
 • Makinë hidraulike për shtyp
 • Makinë rrethore për sharrim
 • Torno manual,
 • Torno CNC,
 • Qendra e përpunimit CNC,
 • Torno vertikale CNC,
 • Makinë shpuese radiale,
 • Makineri për mulliri,
 • Qendra e përpunimit të portave,
 • Makinë manual mulliri,
 • Makinë universale mulliri dhe kështu me radhë.

Përjetuar akumulim dhe rritje kaq shumë vjeçare, ne tashmë bëhemi furnizues të pjekur të mjeteve të makinës dhe zgjidhjeve për klientët tanë, përmirësimi i vazhdueshëm i cilësisë, përmirësimi i koncepteve të dizajnit dhe teknologjisë së përpunimit gjithashtu.

Çfarë prodhojmë:

Ne mund të furnizojmë mjete makinerie duke përfshirë:

 • Makinë prerëse metali
 • Makinë për formimin e metaleve
 • Makinë hidraulike për shtyp
 • Makinë rrethore për sharrim
 • Torno manual,
 • Torno CNC,
 • Qendra e përpunimit CNC,
 • Torno vertikale CNC,
 • Makinë shpuese radiale,
 • Makineri për mulliri,
 • Qendra e përpunimit të portave,
 • Makinë manual mulliri,
 • Makinë universale mulliri dhe kështu me radhë.

Pajisjet tona:

Me zgjerimin e shkallës së prodhimit, ne kemi zhvilluar ose blerë shumë pajisje me precizion të lartë, duke përfshirë bluarjen e dyshemesë në shkallë të gjerë / makinën e mërzitshme, mulli udhëzues me precizion të lartë, makinën e bluarjes me nëntë koka dhe kështu me radhë, ndërsa plotëson nevojat tona, efikasiteti i prodhimit u zgjerua.

 • Përdoret për bluarjen e dyshemesë në shkallë të gjerë / makinerinë e mërzitshme, është aftësia për të prodhuar torno vertikale CNC të madhe dhe makineri të mëdha frezuese longmen.
 • Makina për bluarjen e hekurudhës udhëzuese me precizion të lartë përdoret për bluarjen për hekurudhën udhëzuese të shtratit të torno, mbani saktësi të lartë.
 • Përdoret nga makina bluarëse nëntë kokëshe, përmirëson efikasitetin e prodhimit të shtratit horizontal të torno shumë, pasi të jetë mprehur, pasi të futet në makineri bluarëse hekurudhor udhëzues në shkallë të gjerë për përpunimin e përfunduar.
 • Makinë speciale për përpunimin e kutisë së torno, kuti kokë mprehur një herë, efikasiteti i prodhimit u rrit shumë.

Përjetuar akumulim dhe rritje kaq shumë vjeçare, ne tashmë bëhemi furnizues të pjekur të mjeteve të makinës dhe zgjidhjeve për klientët tanë, përmirësimi i vazhdueshëm i cilësisë, përmirësimi i koncepteve të dizajnit dhe teknologjisë së përpunimit gjithashtu.

Pajisjet e Inspektimit të Cilësisë:

ne kemi investuar shumë fonde për të blerë pajisje të klasit botëror të inspektimit të cilësisë, të tilla si krahu matës, ekuilibri dinamik, interferometri me lazer Renishaw, etj, sigurohuni që çdo vegël makine të inspektohet në mënyrë rigoroze.