TË KËRKOJË NJË KUOTËM LESONI RRETH TSINFA

TSINFA CNC
MAKINERIA precize

Ne përqendrohemi në projektin e besueshëm të teknologjisë
Të përkushtuar për të përmirësuar efikasitetin ekonomik të klientit
Precizion i lartë dhe performancë e qëndrueshme, me kosto të lartë

Çfarë Ne Prodhojmë Për Ju

Shitje te nxehta

Zbutur plotësisht dhe filloni thelbin

Shandong Tsinfa CNC Equipment Co, Ltd, është e specializuar në prodhimin dhe shitjet e nivelit të lartë të mjeteve të makinës CNC, makinerive dhe pajisjeve të makinerive bujqësore, projektimin dhe kërkimin dhe zhvillimin. kompania nën juridiksionin e Parkut Industrial Zona D, provinca Tengzhou Shandong. Produktet tona mbulojnë makinat bluarëse cilindrike me precizion CNC, bluarësit cilindrik të fytyrës, torno CNC centers qendrat e përpunimit CNC me tre boshte, qendrat e përpunimit me katër boshte CNC, përpunimin CNC me pesë boshte qendrat, makineritë e prerjes CNC, makinat shpuese radiale, makinat prerëse CNC, makinat e mërzitshme dhe torno të zakonshme. Makinë universale mulliri, pajisje të mekanizimit bujqësor etj. .

Misioni ynë është të udhëheqim në inovacionin si një furnizues i mjeteve të makinës. Furnizoni vegla makinerie me tiparet e kursimit të energjisë, me efikasitet të lartë dhe të përshtatshëm. Për të përmbushur kërkesat për klientin dhe për të siguruar komoditet për përdoruesit, për të krijuar vlerë për shoqërinë dhe për të kërkuar lumturi për punonjësit janë synimet tona. Nxitja e suksesit të klientit dhe krijimi i vlerës është çelësi i TSINFA, ne qëndrojmë në dhënien e përparësisë kryesore interesit të klientëve përmes inovacionit të dizajnit dhe teknologjisë së përpunimit të produktit.

pse na zgjodhet ne

Ne u angazhuam për të përmirësuar efikasitetin ekonomik të klientit

Element me cilësi të lartë

Burimi i prokurimit për të siguruar cilësinë e produktit, të tilla si vidhosja me top CNC, kushinetat, pajisjet elektrike janë të importuara ose produkte vendore me cilësi të lartë

Importo pajisje për inspektimin e cilësisë

Detektori lazer renanisho i Britanisë, metodë e tillë si krahu i matjes, instrumenti matës termostatik me tre koordinata dhe kështu me radhë pajisjet e inspektimit të cilësisë së importit

Përgjigje e shpejtë shërbimi pas shitjes

Kompania ka një departament profesional të shërbimit pas shitjes, pasi të marrë reagimet nga klienti, selia do të rregullojë shërbimin për herë të parë

Pozicionimi i çmimeve me kosto efektive

Kompania ka krijuar një model të shitjeve direkte në internet, i cili kursen tarifat e ndërmjetme të klientëve dhe ul kostot e tyre të blerjes

Dorëzimi i shpejtë

Menaxhimi standard ERP, sistemi perfekt i stokimit të pjesëve, në përputhje të plotë me kërkesat e klientëve për aranzhimet e prodhimit dhe shpërndarjen

300+

300+ punëtor teknik

2000+

2000+ Klientë

15+

Histori 15+ Vjetore

Prodhimet tona janë shumë të popullarizuara në tregun e brendshëm dhe të huaj

Inovacion i vazhdueshëm në zhvillimin e teknologjisë për të zgjeruar biznesin tonë

Pavarësisht se ku jeni, ju mund të merrni produktet dhe shërbimet tona me kosto efektive

1
2
3
4
5
6
1

Shtetet e Bashkuara

2

Amerika Jugore

3

Rusia

4

Kina

5

Afrika

6

Australi