БАРАЈТЕ ЦИТА


  Универзална машина за вертикално мелење

  Вертикална машина за мелење во вид на колено е машина за општа намена што може да се користи во широк опсег. Монтирана со лице, цилиндрични, странични, закосени и формирани фрези, машината е погодна за обработка на рамна, навалена површина, процепи и запчаници на разни работни парчиња. Опремена со дополнителна опрема, како што се ротирачка маса и поделба на главата, машината може да се примени за разноврсна обработка. Тоа е идеална машинска алатка за обработка на процес, одржување, инструмент, матрица и калапи.

  Карактеристики на машината

  Ways Зацврстените и начините на лизгање на земјата обезбедуваат висока точност.
  ● Со голема моќност на моторот и брзина на широк опсег, машината се прилагодува на сечење со голема брзина кога користите секачи за тврда легура.
  ● Со менувач на менувачот во каросеријата на машината и платформата за подигнување, машината е доволно крута за да може да носи голема обработка.
  ● Комплетен систем за ладење и подмачкување.
  Equipment DRO опремата е опционална.
  ● Вртлив вртеж на главата 360 степени Прашања?Јавете ни се на + 86-15318444939, и разговарајте со една од нашите стручни претставници.Можете исто така да ја пополните нашата форма за контакт.

  Големина на масата (мм): 1250 * 360
  Патување на маса (мм): 400 * 600 * 320
  Главен мотор (kw): 4kw
  Макс. ротационен агол на масата: 45 °

  Способност за снабдување: 200 комплети / комплети месечно
  Пристаниште: Кингдао / Шангај

  Големина на масата (мм): 1320 * 320 1800 * 420
  Патување на маса (мм): 800 * 300 * 410 1200 * 360 * 470
  Главен мотор (kw): 7,5 / 11kw
  Макс. ротационен агол на масата: 45 °

  Способност за снабдување: 200 комплети / комплети месечно
  Пристаниште: Кингдао / Шангај

  Големина на маса (мм): 1320 * 320/1700 * 400
  Патување на маса (мм): 700 * 255 * 370/900 * 315 * 385
  Главен мотор (kw): 7,5 / 11kw
  Макс. ротационен агол на масата: 45 °

  Способност за снабдување: 200 комплети / комплети месечно
  Пристаниште: Кингдао / Шангај

  Големина на маса (мм): 2000 * 425
  Патување на маса (мм): 1200 * 410 * 450
  Главен мотор (kw): 11kw
  Макс. ротационен агол на масата: 45 °

  Способност за снабдување: 200 комплети / комплети месечно
  Пристаниште: Кингдао / Шангај

  Големина на масата (мм): 1600 * 320
  Главен мотор (kw): 7,5kw
  Агол на вртење при вртлива глава: ± 360 °
  Макс. ротационен агол на масата: 45 °

  Способност за снабдување: 200 комплети / комплети месечно
  Пристаниште: Кингдао / Шангај

  Големина на масата (мм): 1630 * 360
  Главен мотор (kw): 4kw
  Агол на вртење при вртлива глава: ± 360 °
  Макс. ротационен агол на масата: 45 °

  Способност за снабдување: 200 комплети / комплети месечно
  Пристаниште: Кингдао / Шангај

  Големина на маса (mm): 1250 * 360
  Главен мотор (kw): 2,2kw
  Агол на вртење при вртливата глава: ± 360 °
  Макс. ротационен агол на масата: 45 °

  Способност за снабдување: 200 комплети / комплети месечно
  Пристаниште: Кингдао / Шангај

  Големина на маса (мм): 1270 * 260
  Главен мотор (kw): 3kw
  Агол на вртење при вртлива глава: ± 360 °
  Макс. ротационен агол на маса: -

  Способност за снабдување: 200 комплети / комплети месечно
  Пристаниште: Кингдао / Шангај

  Големина на маса (мм): 1120 * 260
  Главен мотор (kw): 2,2kw
  Агол на вртење при вртлива глава: ± 360 °
  Макс. ротационен агол на маса: -

  Способност за снабдување: 200 комплети / комплети месечно
  Пристаниште: Кингдао / Шангај

  Големина на масата (мм): 1250 * 320
  Главен мотор (kw): 3kw
  Агол на вртење при вртлива глава: ± 360 °
  Макс. ротационен агол на масата: ± 45 °

  Способност за снабдување: 200 комплети / комплети месечно
  Пристаниште: Кингдао / Шангај

  Мој цитат

  Немате ставки во вашиот понуда.

  КОНТАКТ

  Работно време:
  Понеделник / недела
  24 часа

  + 86-15318444939

  Продажби@tsinfa.com

  ВЕБ-СОСТОЈБА

  • 100+ професионални квалификувани работници.
  • Умерена цена
  • 15+ години искуство
  • Контрола на квалитет
  • Брза испорака