БАРАЈТЕ ЦИТА


  Машина за струг на јазови - рачна контрола

  china engine lathe

  Рачен мотор струг (машина за струг на кревет), како разноврсна хоризонтална машина за струг, е широко користен при сериска обработка на различни вратило и дел од дискот, како вртење на внатрешната и надворешната цилиндрична површина, конусна површина и други ротирачки површини, вртење на разни метрички, царски, модул и навој на наклон, дупчење и влечење жлеб на масло, итн. Една од најважните индустриски машински алатки.

  ● ПОВРШИНОСТА НА ПОСЛЕДНИЦИТЕ Е СУПЕРСОНСКО ФРЕКВЕНЦИЈА ЗАСТАПЕНА И ПРЕЦЕНЦИЈА
  ● РЕГИСТРИИТЕ НА ГЛАВНИТЕ ПРЕЦЕНТНО ЗЕМЈИ И ТРЕДНИ ЗА НАМАЛУВАЕ НА ШУМОТ.
  ● ИНТЕГРИРАН СТЕНД ОДРУВАЈТЕ ја машината во висока цврстина на работата.
  MOD МОДЕЛ НА ПРОМЕНЛИВА БРЗИНА ЗА ОПЦИОНАЛНО.

  Прашања?Јавете ни се на + 86-15318444939, и разговарајте со една од нашите стручни претставници.Можете исто така да ја пополните нашата форма за контакт.

  engine lathe

  Макс. Замав над кревет (мм): 400/500/660/800
  Макс. Должина на работното парче (мм):
  750/1000/1500/2000/3000 / 4000мм
  Дупка на вретеното (мм): 52/80/105
  Ширина на креветот (мм): 400

  Способност за снабдување: 200 комплети / комплети месечно
  Пристаниште: Кингдао / Шангај
  china engine lathe supplier

  Макс. Замав над кревет (мм): 360
  Макс. Должина на работното парче (мм): 1000/1500
  Дупка на вретено (мм): 40/52
  Ширина на креветот (мм): 260

  Способност за снабдување: 200 комплети / комплети месечно
  Пристаниште: Кингдао / Шангај
  china engine lathe

  Макс. Замав над кревет (мм): 410
  Макс. Должина на работното парче (мм): 1000/1500
  Дупка на вретено (мм): 52
  Ширина на креветот (мм): 250

  Способност за снабдување: 200 комплети / комплети месечно
  Пристаниште: Кингдао / Шангај
  manual lathe

  Макс. Замавнување над кревет (мм): 360/410/510/600
  Макс. Должина на работното парче (мм): 1000/1500/2000
  Дупка на вретено (мм): 52
  Ширина на креветот (мм): 360

  Способност за снабдување: 200 комплети / комплети месечно
  Пристаниште: Кингдао / Шангај

  Како го гарантираме квалитетот на конвенционалната машина за струг

  gap bed lathe machine

  Поголема вкочанетост, Површината на водичот се гаси со гаснење на средна фреквенција. Издржлива отпорност на абење.

  Познат бренд оловна завртка. Мајка од свила усвојува висококвалитетна легура на бронза за да обезбеди отпорност на абење и задржување на точноста

  lathe machine gear

  Запчаниците за машински алати се мелат прецизно. Цврстината на брзините се подобрува ефикасно. Намалете го бучавата од машинскиот алат.

  Алатот за машина е изработен од леано железо со висока јачина. Додадени се специјални материјали од бакар и хром. Посилна стабилност.

  manual lathe machine electric

  Високо ниво на безбедност за електричен дел, CE стандард.

  pipe lathe tsinfa

  Рачно стружење и мелење меѓу глава и кревет, опашка, држач, итн. Целата машина е строго тестирана. Ефективна гаранција за точност и стабилност на машинските алати.

  Мој цитат

  Немате ставки во вашиот понуда.

  КОНТАКТ

  Работно време:
  Понеделник / недела
  24 часа

  + 86-15318444939

  Продажби@tsinfa.com

  ВЕБ-СОСТОЈБА

  • 100+ професионални квалификувани работници.
  • Умерена цена
  • 15+ години искуство
  • Контрола на квалитет
  • Брза испорака