Стапи во контакт


  Други начини да не контактирате

  Шандонг Цинфа ЦПУ опрема копродукции, ООД

  Контакт

  Продажба. Оддел:

  Е-пошта: sales@tsinfa.com

  Телефон: + 86-15318444939

  Сектор за услуги:
  Е-пошта: service@tsinfa.com

  Телефон: + 86-632-5656658

  Работно време

  7 * 24 часа

  Адреса

  Парк за индустриска област бр. 6, патот Дади, Тенгжу, Шандонг, Кина