Шандонг TSINFA ЦПУ опрема копродукции, Ltd е основана во 2000 година, почетната генерална машина за мелење производи за компанијата започнува производи, во развој на континуирана иновација, преку независно истражување и развој на производство, работење на бренд и други начини за проширување на производната линија . Производите опфаќаат метално сечење и формирање на метал, два вида, прецизна ЦПУ цилиндрична мелница, цилиндрична мелница за лице, ЦПУ струг, ЦНЦ машински центар за обработка со три оски, ЦРЦ машина за мелење со четири оски, Радијална машина за дупчење, ЦПУ кревет, оформувач, обичен струг, универзално мелење машина, машина за мелење дупчење, хидраулична преса. Производите се широко распродадени на домашен и меѓународен пазар.

Во последниве години, компанијата се фокусираше на врвно производство и продажба на ЦПУ машински алатки, машини и опрема за дизајн и развој. Развиена серија ТФА за дупчење и прислушување на композитен центар за вртење на автомобили, серија БК со четири оски ЦПУ кревет, за да ги исполни барањата на клиентите за ефикасна обработка. Нашата вредност и цел е да создадеме ефективен дизајн за корисниците и клиентите, да ја подобриме вредноста на производот и претпријатието со иновации во дизајнот и услугата.

Компаниите се придржуваат до интегритетот на квалитетот, за да обезбедат дека секоја опрема е квалификувана во фабриката, за да се осигура дека тие можат да дадат се од себе за вработените и клиентите.

Можеме да снабдуваме машински алати, вклучувајќи:

 • Машина за сечење метал
 • Машина за формирање метал
 • Хидраулична машина за преса
 • Бенд машина за пила
 • Рачен струг,
 • ЦПУ струг,
 • Центар за обработка на ЦНЦ,
 • Вертикален струг на ЦНЦ,
 • Радијална машина за дупчење,
 • Машина за фреза,
 • Центар за обработка на порти,
 • Рачна машина за мелење,
 • Универзална машина за мелење и така натаму.

Искусни толку години акумулација и раст, ние веќе станавме зрел снабдувач на машински алатки и решенија за нашите клиенти, квалитетот се подобрува постојано, концептите за дизајн и технологијата на обработка се подобруваат исто така.

Што произведуваме:

Можеме да снабдуваме машински алати, вклучувајќи:

 • Машина за сечење метал
 • Машина за формирање метал
 • Хидраулична машина за преса
 • Бенд машина за пила
 • Рачен струг,
 • ЦПУ струг,
 • Центар за обработка на ЦНЦ,
 • Вертикален струг на ЦНЦ,
 • Радијална машина за дупчење,
 • Машина за фреза,
 • Центар за обработка на порти,
 • Рачна машина за мелење,
 • Универзална машина за мелење и така натаму.

Нашата опрема:

Со проширувањето на производствената скала, развивме или купивме многу опрема со висока прецизност, вклучувајќи машина за мелење на подот од големи размери / здодевна машина, водечка мелница со прецизна насока, машина за мелење со девет глави и така натаму, додека ги исполнува нашите потреби, ефикасноста на производството се прошири.

 • Користена од голем тип на подно мелење / досадна машина, тоа ни дава можност да произведуваме голем ЦПУ вертикален струг и голема должинска машина за мелење.
 • Голема машина за мелење со голема прецизност водилка се користи за мелење за шина за водење на струг, држете висока прецизност.
 • Користена од машина за мелење со девет глави, ја подобрува ефикасноста на производството на хоризонталното лежиште за струг во голема мера, откако ќе се остри, откако ќе се вметне машина за мелење од широк водич за завршна обработка
 • Специјална машина за обработка на струг главата кутија, направи главата кутија остри еднаш, ефикасноста на производството се зголеми многу.

Искусни толку години акумулација и раст, ние веќе станавме зрел снабдувач на машински алатки и решенија за нашите клиенти, квалитетот се подобрува постојано, концептите за дизајн и технологијата на обработка се подобруваат исто така.

Опрема за инспекција на квалитет:

инвестиравме многу средства за да купиме опрема за проверка на квалитетот од светски ранг, како што се мерка рака, динамичен баланс, ласерски интерферометар Renishaw итн., проверете дали секоја машинска алатка е прегледана строго.