NANGGO SEPUTUT


    Mesin Penggilingan Vertikal Universal

    Mesin panggilingan jinis lutut minangka mesin tujuan umum sing bisa digunakake kanthi jembar. Dipasang nganggo rai, silinder, sisih, bevel lan pemotong panggilingan sing digawe, mesin kasebut cocog kanggo ngolah permukaan sing rata, cenderung, slot lan gir ing macem-macem karya liyane. Dilengkapi aksesoris opsional, kayata meja rotary lan kepala pamisah, mesin bisa ditrapake kanggo proses serbaguna. Alat mesin sing cocog kanggo proses mesin, perawatan, instrumen, mati lan cetakan.

    Karakteristik Mesin

    ● Cara geser atos lan lemah kanggo nggawe akurasi sing dhuwur.
    ● Kanthi tenaga motor dhuwur lan kacepetan jangkauan, mesin adaptasi kanggo nglereni kacepetan dhuwur nalika nggunakake pemotong paduan keras.
    ● Kanthi transmisi gir ing awak mesin lan platform angkat, mesin cukup kaku kanggo ngolah tugas sing abot.
    ● Sistem pendingin lan pelumasan lengkap.
    ● Piranti DRO opsional.
    ● Kepala putar 360 derajatPertanyaan?Hubungi kita ing + 86-15318444939, lan ngomong karo salah sawijining wakil ahli.Sampeyan uga bisa ngisi formulir kontak.

    Ukuran tabel (mm): 1250 * 360
    Lelungan meja (mm): 400 * 600 * 320
    Motor utama (kw): 4kw
    Maks. sudut rotary tabel: 45 °

    Kemampuan Suplai: 200 Set / Set saben Sasi
    Pelabuhan: Qingdao / Shanghai

    Ukuran tabel (mm): 1320 * 320 1800 * 420
    Lelungan meja (mm): 800 * 300 * 410 1200 * 360 * 470
    Motor utama (kw): 7.5 / 11kw
    Maks. sudut rotary tabel: 45 °

    Kemampuan Suplai: 200 Set / Set saben Sasi
    Pelabuhan: Qingdao / Shanghai

    Ukuran tabel (mm): 1320 * 320/1700 * 400
    Lelungan meja (mm): 700 * 255 * 370/900 * 315 * 385
    Motor utama (kw): 7.5 / 11kw
    Maks. sudut rotary tabel: 45 °

    Kemampuan Suplai: 200 Set / Set saben Sasi
    Pelabuhan: Qingdao / Shanghai

    Ukuran tabel (mm): 2000 * 425
    Lelungan meja (mm): 1200 * 410 * 450
    Motor utama (kw): 11kw
    Maks. sudut rotary tabel: 45 °

    Kemampuan Suplai: 200 Set / Set saben Sasi
    Pelabuhan: Qingdao / Shanghai

    Ukuran tabel (mm): 1600 * 320
    Motor utama (kw): 7.5kw
    Sudut putar ing sirah putar: ± 360 °
    Maks. sudut rotary tabel: 45 °

    Kemampuan Suplai: 200 Set / Set saben Sasi
    Pelabuhan: Qingdao / Shanghai

    Ukuran tabel (mm): 1630 * 360
    Motor utama (kw): 4kw
    Sudut putar ing sirah putar: ± 360 °
    Maks. sudut rotary tabel: 45 °

    Kemampuan Suplai: 200 Set / Set saben Sasi
    Pelabuhan: Qingdao / Shanghai

    Ukuran tabel (mm): 1250 * 360
    Motor utama (kw): 2.2kw
    Sudut putar ing sirah awivel: ± 360 °
    Maks. sudut rotary tabel: 45 °

    Kemampuan Suplai: 200 Set / Set saben Sasi
    Pelabuhan: Qingdao / Shanghai

    Ukuran tabel (mm): 1270 * 260
    Motor utama (kw): 3kw
    Sudut putar ing sirah putar: ± 360 °
    Maks. amba Rotary Tabel: -

    Kemampuan Suplai: 200 Set / Set saben Sasi
    Pelabuhan: Qingdao / Shanghai

    Ukuran tabel (mm): 1120 * 260
    Motor utama (kw): 2.2kw
    Sudut putar ing sirah putar: ± 360 °
    Maks. amba Rotary Tabel: -

    Kemampuan Suplai: 200 Set / Set saben Sasi
    Pelabuhan: Qingdao / Shanghai

    Ukuran tabel (mm): 1250 * 320
    Motor utama (kw): 3kw
    Sudut putar ing sirah putar: ± 360 °
    Maks. sudut rotary tabel: ± 45 °

    Kemampuan Suplai: 200 Set / Set saben Sasi
    Pelabuhan: Qingdao / Shanghai

    Kutipan Kula

    Sampeyan ora duwe barang ing kutipan sampeyan.

    KONTAK

    Jam Opening:
    Senen / Minggu
    24jam

    + 86-15318444939

    Sales@tsinfa.com

    WEBSHOP

    • 100+ Tenaga kerja trampil.
    • Rega Moderate
    • 15+ taun pengalaman
    • Kontrol Kualitas
    • Pangiriman Cepet