NANGGO SEPUTUT


    Mesin Lathe Bed Gap - Kontrol Manual

    china engine lathe

    Mesin bubut manual (mesin bubut ambang jurang), minangka mesin bubut horisontal serbaguna, digunakake ing proses batch macem-macem bagian poros lan disk, kayata permukaan silinder jero lan njaba, permukaan kerucut lan permukaan liyane sing muter, ngowahi macem-macem metrik, kekaisaran, modulus lan nada benang, ngebur lan narik alur minyak, lsp. Salah sawijining alat mesin industri sing paling penting.

    ● Lumahing BEDWAYS KANGGO SUPERONIK FREQUENCY HARDENED lan GRINDING PRECISION.
    ● HEADSTOCK GEARS SAJI TANJUNG LAN KUDU KANGGO NGANGGO GOLONG.
    ● STAND INTEGRATED Jaga MESIN ING RIGIDITAS KERJA SING LINGKUNG.
    ● MODEL SPEED VARIABLE UNTUK OPSI.

    Pitakon?Hubungi kita ing + 86-15318444939, lan ngomong karo salah sawijining wakil ahli.Sampeyan uga bisa ngisi formulir kontak.

    engine lathe

    Maks. Swing liwat amben (mm): 400/500/660/800
    Maks. Dawa karya (mm):
    750/1000/1500/2000/3000 / 4000mm
    Bolongan spindle (mm): 52/80/105
    Ambane amben (mm): 400

    Kemampuan Suplai: 200 Set / Set saben Sasi
    Pelabuhan: Qingdao / Shanghai
    china engine lathe supplier

    Maks. Swing liwat amben (mm): 360
    Max .dawane karya (mm): 1000/1500
    Bolongan spindle (mm): 40/52
    Ambane amben (mm): 260

    Kemampuan Suplai: 200 Set / Set saben Sasi
    Pelabuhan: Qingdao / Shanghai
    china engine lathe

    Maks. Swing liwat amben (mm): 410
    Max .dawane karya (mm): 1000/1500
    Bolongan spindle (mm): 52
    Ambane amben (mm): 250

    Kemampuan Suplai: 200 Set / Set saben Sasi
    Pelabuhan: Qingdao / Shanghai
    manual lathe

    Maks. Swing liwat amben (mm): 360/410/510/600
    Max .dawane karya (mm): 1000/1500/2000
    Bolongan spindle (mm): 52
    Ambane amben (mm): 360

    Kemampuan Suplai: 200 Set / Set saben Sasi
    Pelabuhan: Qingdao / Shanghai

    Kepiye carane njamin kualitas mesin bubut konvensional

    gap bed lathe machine

    Kekuwatan sing luwih dhuwur, lumahing pandhuan dipateni dening quenching frekuensi menengah. Tahan nyandhang tahan lama.

    Sekrup timbal merek misuwur. Ibu sutra nggunakake paduan tembaga bermutu kanggo njamin resistensi nyandhang lan retensi akurasi

    lathe machine gear

    Gir alat mesin digiling kanthi tepat. Kekerasan gir bisa ditingkatake kanthi efektif. Ngurangi gangguan alat mesin.

    Alat mesin digawe saka wesi cor kekuatan tinggi. Bahan tembaga lan kromium khusus ditambahake. Stabilitas sing luwih kuat

    manual lathe machine electric

    Tingkat Keamanan Tinggi kanggo Bagian Listrik, Standar CE.

    pipe lathe tsinfa

    Manual ngeruk lan mecah ing antarane headtock lan amben, buntut, krenjang, lan sapiturute. Mesin kabeh wis dites kanthi ketat. Jaminan akurasi lan stabilitas alat mesin sing efektif.

    Kutipan Kula

    Sampeyan ora duwe barang ing kutipan sampeyan.

    KONTAK

    Jam Opening:
    Senen / Minggu
    24jam

    + 86-15318444939

    Sales@tsinfa.com

    WEBSHOP

    • 100+ Tenaga kerja trampil.
    • Rega Moderate
    • 15+ taun pengalaman
    • Kontrol Kualitas
    • Pangiriman Cepet