MILLING & BORING

20 taun fokus ing mesin panggilingan - Factory outlet

Ing TSINFA kita terus ngembangake lan ngembangake lini produk, lan saiki duwe seri mesin panggilingan lan mesin sing paling lengkap. Solusi kita nambah efisiensi, produktivitas, lan kita ngrampungake kabeh aspek sajrone proses kasebut.

Mesin Penggilingan CNC

Mesin Penggilingan Universal

Pengeboran lan Mesin Penggilingan

Mesin Penggilingan Turret

Penggilingan Vertikal Universal

Penggilingan Horisontal Universal

Penggilingan Alat Universal

Mesin Penggilingan Universal CNC