Shandong TSINFA CNC Equipment Co., Ltd. didegaké ing taun 2000, produk mesin panggilingan umum awal kanggo produk wiwitan perusahaan, ing pangembangan inovasi terus-terusan, liwat riset independen lan produksi pangembangan, operasi merek lan cara liya kanggo nggedhekake garis produk . Produk nutupi pemotongan logam lan logam sing mbentuk rong jinis, tliti silinder CNC grinder, grinder silinder rai, mesin bubut CNC, pusat mesin telung sumbu cnc, mesin panggilingan CNC sumbu papat, mesin pengeboran radial, amben CNC, pembentuk, bubut biasa, panggilingan universal mesin, mesin panggilingan pengeboran, press hidrolik. Produk sing akeh didol ing pasar domestik lan internasional.

Ing taun-taun pungkasan, perusahaan fokus ing manufaktur lan penjualan peralatan mesin CNC, desain lan pangembangan mesin lan peralatan. Ngembangake seri TFA pengeboran penggilingan mobil lan nutul pusat balik komposit, seri BK kasur CNC papat sumbu, kanggo nyukupi kebutuhan pelanggan kanggo proses sing efisien. Nilai lan tujuane yaiku nggawe desain sing efektif kanggo pangguna lan pelanggan, kanggo nambah nilai produk lan perusahaan kanthi desain lan inovasi layanan.

Perusahaan tundhuk marang integritas kualitas, kanggo mesthekake manawa saben peralatan nduweni kualifikasi ing pabrik, supaya bisa nindakake sing paling apik kanggo karyawan lan pelanggan.

Kita bisa nyediakake alat mesin kalebu:

  • Mesin pemotong logam
  • Mesin mbentuk logam
  • Mesin press hidrolik
  • Mesin Band Sawing
  • Bubut Manual,
  • Lathe CNC,
  • Pusat Mesin CNC,
  • Lathe Vertikal CNC,
  • Mesin Bor Radial,
  • Mesin Penggilingan Gantry,
  • Pusat Mesin Gantry,
  • Mesin Penggilingan Manual,
  • Universal Milling Machine lan liya-liyane.

Ngalami akumulasi lan tuwuh pirang-pirang taun, kita wis dadi pemasok alat lan solusi mesin kanggo para pelanggan, kualitas terus apik, konsep desain lan teknologi pangolahan uga apik.

Apa sing diprodhuksi:

Kita bisa nyediakake alat mesin kalebu:

  • Mesin pemotong logam
  • Mesin mbentuk logam
  • Mesin press hidrolik
  • Mesin Band Sawing
  • Bubut Manual,
  • Lathe CNC,
  • Pusat Mesin CNC,
  • Lathe Vertikal CNC,
  • Mesin Bor Radial,
  • Mesin Penggilingan Gantry,
  • Pusat Mesin Gantry,
  • Mesin Penggilingan Manual,
  • Universal Milling Machine lan liya-liyane.

Piranti kita:

Kanthi ngembangake skala produksi, kita wis ngembangake utawa tuku akeh peralatan presisi tinggi, kalebu mesin panggilingan / mesin boring skala gedhe, alat penggiling presisi dhuwur, sangang mesin panggilingan kepala lan sapanunggalane, nalika nyukupi kebutuhan, efisiensi produksi ditambahi.

  • Digunakake saka panggilingan lantai / mesin boring sing ukuran gedhe, nggawe kita bisa ngasilake mesin bubut vertikal gedhe lan mesin penggilingan longmen gedhe.
  • Mesin grinding rel skala-presisi skala gedhe digunakake kanggo nggiling rel pandhuan amben bubut, supaya presisi tinggi.
  • Digunakake saka sangang mesin panggilingan, bisa nambah efisiensi produksi amben bubut horisontal, sawise diasah, sawise dadi mesin grinding rel kanthi skala gedhe kanggo mesin rampung.
  • Mesin khusus kanggo ngolah kothak sirah bubut, nggawe kothak sirah diasah sepisan, efisiensi produksi saya tambah akeh.

Ngalami akumulasi lan tuwuh pirang-pirang taun, kita wis dadi pemasok alat lan solusi mesin kanggo para pelanggan, kualitas terus apik, konsep desain lan teknologi pangolahan uga apik.

Piranti inspeksi kualitas:

kita wis nandur modhal akeh dana kanggo tuku peralatan inspeksi kualitas kelas dunia, kayata ngukur lengen, keseimbangan dinamis, interferometer laser Renishaw, lsp., priksa manawa saben alat mesin dites kanthi ketat.