NANGGO SEPUTUTSinau babagan TSINFA

TSINFA CNC
MESIN PRECISI

Kita fokus ing desain teknologi sing bisa dipercaya
Komitmen kanggo Ngapikake Efisiensi Ekonomi Pelanggan
Kinerja presisi tinggi lan stabil, larang

Apa sing Kita Produksi Kanggo Sampeyan

Sales Hot

Sak tenane Tempered lan Miwiti Esensi

Shandong Tsinfa CNC Equipment Co., Ltd duwe spesialisasi ing manufaktur lan penjualan alat-alat mesin CNC, mesin lan desain peralatan mesin pertanian lan riset lan pangembangan. perusahaan ing yurisdiksi Area Industrial Park D, provinsi Tengzhou Shandong.Produk kami nutupi mesin penggilingan silinder CNC presisi, penggiling silinder rai, mesin bubut CNC, pusat mesin CNC sumbu telu, pusat mesin CNC sumbu papat, mesin CNC sumbu lima pusat, mesin Slotting CNC, mesin pengeboran radial, mesin pemotong CNC, mesin mboseni, lan mesin bubut biasa. Mesin panggilingan universal, peralatan mekanisasi pertanian lan liya-liyane. .

Misi kita yaiku nggawe inovasi minangka panyedhiya alat mesin. Alat mesin pasokan kanthi fitur hemat energi, efisien banget lan cocog. Kanggo nyukupi kebutuhan pelanggan lan nyedhiyakake kenyamanan kanggo pangguna, nggawe nilai kanggo masarakat lan ngupayakake kabegjan kanggo karyawan minangka tujuane. Nyurung sukses pelanggan lan nggawe nilai minangka kunci TSINFA, kita tetep prioritas utama kanggo minat pelanggan kanthi inovasi desain lan proses teknologi produk.

Napa Pilih Kita

Kita setya nambah efisiensi ekonomi pelanggan

Unsur kualitas dhuwur

Sumber pengadaan kanggo njamin kualitas produk, kayata sekrup bola CNC, bantalan, alat listrik diimpor utawa produk berkualitas tinggi domestik

Alat Pemeriksaan Kualitas Impor

Detektor laser rennisho Inggris, metode kayata lengen pangukuran, instrumen pangukuran termostatik telung koordinasi lan liya-liyane peralatan inspeksi kualitas impor

Cepet layanan purna jual

Perusahaan kasebut duwe departemen layanan purna jual profesional, Sawise nampa umpan balik saka pelanggan, kantor pusat bakal ngatur layanan kaping pisanan

Posisi rega sing efektif

Perusahaan iki nggawe model penjualan langsung online, sing ngirit biaya penengah pelanggan lan nyuda biaya tuku

Pangiriman cepet

Manajemen ERP standar, sistem stok bagean sing sampurna, sesuai karo syarat pelanggan kanggo ngatur produksi lan pangiriman

300+

300+ Tenaga kerja

2000+

2000+ Pelanggan

15+

15+ Sajarah Taun

Produk kita misuwur banget ing pasar domestik lan jaban rangkah

Inovasi terus-terusan ing pangembangan teknologi kanggo nggedhekake bisnis kita

Ora preduli sampeyan ing endi, sampeyan bisa entuk produk lan layanan sing larang regane

1
2
3
4
5
6
1

Amerika Serikat

2

Amerika Selatan

3

Rusia

4

Cina

5

Afrika

6

Australia